El PP de Felanitx considera que el Bloc és el partit a batre a les properes eleccions locals. Focalitza en el Bloc totes les seves crítiques a l’equip de govern, evitant sobretot les crítiques al PI. En el fons és un elogi que ens considerin la columna vertebral de l’acció de govern d’aquesta legislatura.

S’atreveix el PP a criticar l’equip de govern per la licitació ara en marxa dels xibius de les platges del terme municipal. Deuen anar molt desesperats per fer oposició, ja que el tema platges és, per al PP, un ganivet que té dos talls. Recordem que les dues licitacions duites a terme durant els 12 anys de majoria absoluta conservadora han acabat al jutjat, la primera amb l’Ajuntament (és a dir, tots els felanitxers) condemnat a pagar una indemnització de 240.000 euros i la segona encara per resoldre, però amb una llosa sobre el cap de Juan Ramon Vidal i del portaveu municipal del PP Gabriel Tauler.

Segons el PP, l’equip de govern treu la licitació damunt festes i no hi ha temps per presentar ofertes. Hi ha hagut una bona partida de licitadors que han tengut temps de presentar ofertes, malgrat tot. Per cert, com que la licitació és electrònica, sense sobres que van i venen, el PP s’hi troba fora de joc.

Ara se seguiran els tràmits administratius pertinents d’acord amb el procediment legal de contractació amb l’objectiu que tot estigui degudament adjudicat abans de la temporada turística del 2019. Normal. El renou de tambors del PP és això, renou.

Segons el PP, el plec de condicions que ha presentat l’Ajuntament és molt semblant al de la seva darrera licitació. No el deuen haver llegit: en primer lloc, les autoritzacions de la Demarcació de Costes han canviat notablement, de manera que les concessions s’han d’ajustar a les noves normes. I en segon lloc, les condicions d’explotació de les platges són més estrictes pel que fa a superfície ocupada i pel que fa al règim sancionador, més aplicable i amb sancions més elevades en cas d’incompliment, sense oblidar aspectes de neteja i gestió de residus.

Què vol el Bloc en qüestió de platges? Un concurs net, impecable, en el qual els criteris tècnics determinin quina és la millor oferta per a cada platja. I unes platges ben cuidades, amb un bon servei que s’ajusti a les condicions fixades a l’autorització de costes. I si no s’hi ajusta, aleshores que hi hagi mecanismes clars per sancionar els incompliments amb penalitzacions que pagui la pena posar. Tan senzill però tan enfora dels objectius del PP, dels quals encara fa la mala olor per la Sala.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *