El pacte de govern signat al juny del 2015 entre el Bloc per Felanitx, el PSOE i el PI acordava que Joan Xamena seria de batle de Felanitx els tres primers anys de legislatura i que al juny del 2018 assumiria la batlia Jaume Monserrat del PI. Com no podia ser d’una altra manera, els regidors i la regidora del Bloc votaran aquest dissabte el nou batle, donant compliment als acords signats.

Tots els que varen augurar que el pacte seria una olla de grills i que duraria dos dies, ja hauria de fer estona que han rectificat. Segurament no ho han fet, perquè aquesta casta de profetes no solen reconèixer mai que s’han equivocat. Certament, en política no es pot dir res, Mariano, però vist des de l’interior el pacte té el mateix aspecte que des de l’exterior: es completarà la legislatura sense més ensurts que els propis de la gestió. I amb el mateix nivell de feina i de coordinació.

En el Bloc sentim i assumim la responsabilitat de ser el grup majoritari de l’equip de govern i el que va començar la legislatura amb menys inexperiència. Aquest paper central de màxima implicació tant en el dia a dia com en la gestió més política no canviarà. Es clar que hi haurà una nova distribució de funcions i el tarannà del nou batle generarà noves maneres de fer en tots els àmbits, però la petjada del Bloc en el conjunt de la iniciativa política municipal seguirà forta i decisiva.

El Bloc donarà suport al nou batle amb el mateix nivell de compromís, dedicació i lleialtat que en els primers tres anys de la legislatura. El Bloc seguirà aportant vocació de servei públic, màxima cura dels recursos de tots, la decisió d’abordar frontalment els grans temes que té plantejats el municipi i posicionaments progressistes. Amb el nou batle i amb el conjunt de l’equip de govern seguirem fent feina, de vegades amb més encert i de vegades amb menys, per un Felanitx millor. Sona un poc ingenu, però aquesta és l’actitud correcta en política.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *