A Cala Ferrera hi ha prevista una inversió molt important: un carril bici amb paret seca que ha d’arribar al camí de Cala Mitjana des de la partió amb Cala d’Or, més de 400.000 euros. Una bona gestió feta pel batle Xamena davant Turisme que millorarà significativament l’entrada d’aquest nucli turístic. El PP no té res a dir d’això, ni s’ho han mirat. Res de nova mobilitat, res de noves maneres de gestionar el turisme, tot això està fora de la seva agenda política. La seva màxima preocupació a Cala Ferrera són uns pilons que s’haurien de reposar. Política d’alt nivell. D’acord, s’haurien de reposar, però cada tema té la transcendència política que té i cada partit les seves prioritats.

El nou enllumenat públic del municipi, el canvi a tecnologia Led d’edificis i pavellons municipals així com la nova instal·lació 100% fotovoltaica del col·legi S’Algar de Portocolom, a més d’abaratir en molts de milers d’euros la factura anual d’electricitat de l’Ajuntament de Felanitx, evitarà que Felanitx enviï a l’atmosfera molts milers de tones de CO2 en els propers anys. Un molt bona notícia simultàniament per a la tresoreria municipal i per al medi ambient planetari. Una modesta, o no tan modesta, contribució a frenar el canvi climàtic. El PP troba que l’Ajuntament hauria d’haver participat a l’hora del planeta del passat dia 24 de març, de fet és tot quan se’ls passa pel cap a l’hora de fer polítiques ambientals. Es cert, es podia haver fet el gest d’apagar durant una hora els llums dels edificis oficials, però el que és vertaderament important és introduir tecnologies eficients per reduir el consum elèctric i la contaminació que se’n deriva totes les hores de l’any, totes. Sobre això, l’opinió del PP és inexistent.

La Plenària aprova el Pla Especial del centre de Felanitx, el PP no se’n recorda de fer al·legacions. Es desenvolupa el projecte de reforma del carrer Juevert, tampoc no hi ha res a dir. Ara resulta que els arbres (realment són mates) sembrats a l’aparcament faran retxes als cotxes que s’hi aparquin. Quina poca confiança en la intel·ligència dels conductors i de les conductores de la barriada! Els aparcament són amplets, amb una micona d’esment conviuran perfectament vegetació i vehicles sense tocar-se. O no hi havia d’haver cap arbre? Una altra vegada, no hi ha res més sobre el que exposar una opinió sòlida i de rellevància política?

Paciència, és l’oposició que ens ha tocat. No aporta res en els grans reptes que té el municipi de Felanitx i es dedica a fer precampanya a base d’ocurrències de darrera hora que un veí o un altre els comenta.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *