Es veu que des que el PP de Felanitx té com a presidenta na Catalina Soler, el PP ha tornat a la política barroera com era habitual en els seus anys de batlia. Ara, a més, al seu nou dofí, en Toni Peña, li fan dir tota classe d’animalades i mentides. Ja li va bé a la Sra. Soler que un altre digui les animalades que ella troba i que es cremi públicament, mentre ella queda en un segon pla.

Si fa unes setmanes el Sr. Peña xerrava sobre els imposts parlant de «l’obsessió recaptatòria de l’equip de govern» i oblidant que els imposts felanitxers estan on els PP els va deixar, la setmana passada ens entretenien amb un altre capítol de mentides. Aquest senyor afirma que l’equip de govern va ignorar l’oposició en el tema de l’hospital, fals.

El Batle, el dia abans que sortís la notícia als mitjans, va telefonar al senyor Tauler per explicar-li de primera mà el tema de l’Hospital. No ho havia fet abans perquè les circumstàncies, en mans de l’IBSalut, ho manaven així. A més estava previst que a la Junta de Portaveus, creada per a tal fi i que a hores d’ara ja s’ha celebrat, es xerràs del tema.

Per tant o bé, la comunicació entre el Sr Tauler i el duo Soler-Peña no existeix o bé qualcú diu mentides tant als seus (o millor dir, a l’altra sector dels seus) com als mitjans. No sabem quina de les dues opcions és la correcta o bé si ho són totes dues.

El comunicat del PP també diu que “hauria de primar la transparència”. Aquesta sí que és bona! El Sr Peña és jove i no té gens d’experiència en política, cosa que li impedeix comparar, però li convendria informar-se una mica abans de xerrar. Com pot acusar aquest equip de govern de falta de transparència? L’únic equip de govern que ha fet infinitat de reunions i d’assemblees ciutadanes, a vegades ben incòmodes, per tractar els temes que interessen a la ciutadania o que podien ser problemàtics en un moment determinat. Un equip que ha intentat explicar al màxim la seva política i les seves actuacions a aquest mateix setmanari o a altres mitjans. Per si no ho saben els que fins ara no s’havien interessat per la política local, a la passada legislatura el PP mai no comunicava cap actuació a l’oposició ni mai va donar explicacions a la ciutadania ni amb reunions, ni amb assemblees. I les columnes a aquest setmanari, ara feliçment recuperades des de l’oposició, eren gairebé inexistents. Poca explicació de les seves actuacions. Molt poca. No hi ha punt de comparació, es miri com es miri.

Finalment, dir que si aquest ha de ser el tarannà del PP de Felanitx amb el tàndem Soler-Peña, sense fer cap proposta positiva, ni fer una oposició sensata i simplement dir mentides de les actuacions de l’equip de govern, malament anam.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *