S’elegí l’assemblea permanent i el coordinador per als propers dos anys

Ahir vam celebrar la 5ª Assemblea General a l’escola de música i dansa para Aulí amb l’assistència dels 5 regidors municipals i un bon nombre d’afiliats i simpatitzants.
En el transcurs de l’acte el batle Joan Xamena va donar compte de les distintes actuacions dutes a terme per l’equip municipal en la primera meitat de legislatura. Seguidament Nicolau Barceló feu la lectura de la Memòria política i de gestió. Els documents foren molt aclamats per el gran nombre de fites realitzades i el plantejament de cara al final de legislatura.En aquest sentit Barceló es mostrà convençut de la continuïtat del pacte de govern a l’Ajuntament donada la bona sintonia amb la resta de socis.

Per a l’Assemblea Permanent, òrgan de direcció entre assemblees generals, foren elegits Miquel Lluís Mestre, Miquel Tur, Victòria Vidal, Maria Antònia Tomàs Ferrer, Miquel Rosselló, Carme Tur, Maria Ángeles Betanzos i Carmen Moyano. A més hi formaran part, segons els estatuts del Bloc, els cinc regidors.

El coordinador per a aquesta nova etapa serà Miquel Lluís Mestre qui es posà a disposició del partit per vertebrar una bona organització entre els regidors, la permanent i simpatitzants així com obrir el Bloc a la ciutadania.

A l’acte assistiren la secretària general de Més per Mallorca, Bel Busquets, i els membres de l’executiva del PSM-Entesa Joan Font i Immaculada Salamanca.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *