La interpretació de les retribucions anuals de l’equip de govern que fa el PP una vegada i una altra damunt el setmanari cau dins la demagògia barata. En primer lloc, per moltes vegades que les columnes del PP parlin de les retribucions anuals dels regidors de l’equip de govern, un sou anual només és un sou anual i no es cobra cada vegada que en parla el PP. Els lectors i les lectores perdonaran l’evidència, però és la impressió que intenta transmetre el PP. Però en segon lloc, i sobretot, el que resulta interessant és el que no diu el PP. Vegin i comparin.
El batle Tauler, amb una dedicació a l’Ajuntament del 100%, va cobrar 48.300 euros bruts l’any 2014. El batle Xamena, també amb una dedicació del 100%, va cobrar 42.111 euros bruts l’any 2016. Dos anys més tard i amb tots els augments i totes les inflacions que es vulguin hi ha 6.000 euros de diferència a favor del primer. No calen més comentaris.

També l’any 2014, els regidors del PP que tenien una dedicació laboral del 0% a l’Ajuntament i que rebien unes retribucions en forma de dietes varen cobrar el següent:

Rafel Roig, 19.560 €
Juan Ramón Vidal, 18.770 €
Pedro Acosta, 18.450 €
Antònia Rosselló 18.240€
Rafel Soler 18.240€

Aquests cinc regidors seguien amb la seva activitat laboral ordinària, cobrant el seu sou a les empreses o negocis on treballaven, i a més rebien aquestes quantitats de l’Ajuntament. Dos sous, però no dos jornals, perquè els dies no tenen tantes hores. Així ret, i s’entén que estiguin enfadats a l’oposició i que quan abandonen una Plenària no renunciïn a la dieta pertinent. Comparin. Els dos regidors del Bloc, Isabel Montero i Pere Cler, que tenen una dedicació del 50% a l’Ajuntament cobren 17.640€ bruts anuals, menys del que cobraven dos anys enrere i només en dietes aquests regidors del PP. I el regidor del Bloc que percep una retribució en forma de dietes, Nicolau Barceló, cobra 7.200€ anuals bruts, no arriba al 40% de les dietes que cobraven els del PP. Els regidors del Bloc, ho afirmam categòricament, no es dediquen a la política per fer diners, ni tan sols per guanyar més que a les seves respectives feines. Fins i tot, hi ha qui directament té unes retribucions inferiors. I no calen més comentaris.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *