El Bloc per Felanitx comparteix les preocupacions que expressa una carta al director signada per Veïns de sa Capella en relació a l’aparcament i a l’excés de vehicles en aquest nucli del Port. I a més de compartir les preocupacions feim gestions en el mateix sentit que indiquen a les seves propostes.

L’Ajuntament de Felanitx va demanar a Ports el tancament del varador del mollet d’en Pereió i la construcció d’una instal·lació similar precisament a l’esplanada de davant cas Corso, cosa que ha estat acceptada per Ports i aquesta mateixa setmana hi ha hagut una reunió entre les dues administracions per parlar-ne amb la intenció que sigui una realitat el més aviat possible. Aquest projecte duria associat el tancament del varador de sa Capella i també la seva restauració patrimonial. Per altra part, a petició de l’Ajuntament, Ports ha habilitat més aparcaments a l’altre costat del Riuetó.

El Bloc ens comprometem a estudiar la proposta de racionalitzar l’aparcament a la part de sa Capella, fins i tot amb restriccions a una part o al conjunt del nucli, ja que sembla una proposta factible. Més complicat resulta trobar aparcament proper per a cotxes forans a un cost ambiental i econòmic acceptable, però s’ha d’intentar i, amb els socis de govern municipal, ho intentarem.
De tota manera,parlant clar, és evident que unes mesures de racionalització d’aparcament mínimament lògiques, incloses les restriccions, també afectarien els propis veïns de sa Capella (un cotxe per habitatge, només cotxes de veïns empadronats o qualsevol altra fórmula restrictiva), de manera que els veïns també haurien de contribuir per raons de sostenibilitat i del seu propi benestar a la reducció de cotxes a l’emblemàtica part de sa Capella.

ARENA

El PP insinua que l’equip de govern ha mogut arena d’una platja a una altra i que el Bloc ara tolera el que abans denunciava. Senzillament, és mentida. Dues factures que ha abonat l’Ajuntament de Felanitx i esmenten el concepte “arena” són despeses de neteja del final del torrent de Cala Ferrera quan arriba a la platja. Sense més història.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *