El Bloc per Felanitx i els nostres socis de govern, ja començat el segon any de legislatura, tenim en marxa tot un conjunt de projectes que encaixen amb els objectius definits en el pacte de govern. Ens vàrem proposar fer front des del primer moment a tots els grans temes pendents del municipi, tant si l’anterior equip de govern hi havia fet feina com si esperava d’assegut un miracle: Sindicat, Hospici, aigua potable de Portocolom, planejament urbanístic, centre de Felanitx, rigor en els comptes públics, etc.

Si ens havíem queixat de falta de gestió i d’ambició (en el bon sentit de la paraula) polítiques, ara hem d’actuar en conseqüència i, a més d’envestir als grans temes, anar al Consell i al Govern a demanar inversions a Felanitx. Presidència, Educació, Afers Socials, Turisme, Comerç, Ports, Medi Ambient, Urbanisme, Patrimoni, Carreteres, Cooperació Local, Cultura, etc. ja saben que Felanitx és el centre de l’univers i que és per aquí per on es comença a canviar i millorar el món.

S’ha preparat un bon programa d’estiu de festes i actes culturals (el jazz del passat cap de setmana va ser un èxit), feim feina en el pla general d’ordenació urbana, hem acordat la compra d’una casa a la cantonada Convent-Juavert per crear una dotzena de places d’aparcament que permetin arreglar el carrer d’es Juavert, preparam projectes per valor de més de mig milió d’euros per accedir a les subvencions del Consell Insular, feim feina amb Ports de les Illes Balears per introduir una sèrie de millores a Portocolom, les oficines de turisme han ampliat el seu horari aquesta temporada, estan en projecte el carrer Quarter i la carretera del Far, espera torn la reforma del trànsit de primera línia, acaba d’entrar en funcionament una màquina netejadora de carrers, s’ha contractat una empresa per netejar específicament les zones de contenidors de la zona turística, l’Ajuntament ha assumit la recollida selectiva (es recull paper, vidre i envasos a més de 50 establiments de Portocolom), Medi Ambient ha aprovat el projecte de deixalleria de Felanitx, estan en licitació l’enllumenat públic del municipi, el servei d’escoleta municipal de Felanitx i Cas Concos i el servei de consergeria del Pavelló Toni Peña i del CEIP Joan Capó, s’ha canviat la instal·lació elèctrica de la Casa de Cultura, aquest estiu es netejarà la Font de Santa Margalida (Patrimoni ha aprovat el projecte), etc.

Naturalment, hi ha àmbits de gestió que estan lluny del que voldríem per al municipi, bé per manca de recursos econòmics o de personal, bé per dificultats administratives o bé perquè partim d’un nivell molt baix. Les passes que s’han fet en neteja, en vigilància, en aplicació d’ordenances o en control d’activitats encara no han donat els fruits que tots voldríem, però ningú no va dir que seria fàcil. Hi feim feina, tot el que sabem i més.
En marxa, vaja.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *