El PP ja ens té avesats a les falsedats i a les mentides. Ja sabem que encara no han paït la pèrdua de 771 vots, de 3 regidors i de la majoria absoluta a les darreres eleccions locals, després de la seva insignificant gestió a la passada legislatura. És per això que no tenen cap més camí que enganar la gent.

En els darrers escrits del PP diuen que el Sindicat es comprarà gràcies a què el PP de Madrid va aprovar el canvi de destí dels doblers estatutaris. Però el que no diu és que el Sr. Tauler, i en contra d’alguns peixos grossos del seu partit a la vila, volia endeutar l’Ajuntament durant dues legislatures, fent pagar a tots els felanitxers 4 milions d’euros. Com és que el PP no va aconseguir aquests doblers estatutaris quan el Sr. Tauler era batle? Com és que no va aconseguir cap inversió d’altres administracions?

També diu que s’ha utilitzat el projecte que es va redactar la passada legislatura per dissenyar el Centre de Dia a l’Hospici, però el que no diu és que s’ha hagut de modificar per adaptar-lo a la nova normativa ni que s’ha afegit el Centre de Nit. Tampoc no diu que fou el Sr. Tauler i el PP de Felanitx el que tancà l’Hospici i que durant 4 anys no va fer res per intentar arribar a una solució. Com sempre, esperava que li resolguessin els problemes unes empreses privades que havien de venir de fora i que no varen arribar mai.

Com és que el pacte amb menys d’un any ha aconseguit que les institucions del Govern i del Consell acordin invertir 1 milió d’euros en la rehabilitació de l’edifici de l’Hospici i a més s’hagin compromès a concertar les places de dia i de nit? Com és que el Sr. Tauler durant quatre anys de majoria absoluta del PP a Felanitx, al Consell i al Govern no va aconseguir cap inversió ni cap concert?

El Sr. Tauler ens recrimina que hem canviat la nostra postura sobre l’aigua de Portocolom. El Sr. Tauler torna a dir mentides. Nosaltres seguim pensant que fa anys que s’hauria d’haver rescatat la concessió i evitar tots els perjudicis que s’han donat als veïns. Ara bé, hauria estat una animalada aturar el projecte que estava en marxa a partir de les seves decisions. El que sí hem fet ha estat accelerar un projecte que anava a un ritme molt lent per la incapacitat de l’anterior govern. Tampoc no vàrem fer gaire anuncis de “aviat hi haurà aigua”, enganant els veïns amb falses expectatives. Nosaltres no haguéssim firmat un acord amb l’empresa per apujar els preus just 4 mesos després de tenir aigua, amb una empresa que ha causat grans perjudicis econòmics als usuaris. El PP sí que ho va fer! A més, cal recordar que fou el PP de Palma, qui a l’anterior legislatura va aturar el projecte de la xarxa d’aigua que havia de connectar tot Mallorca, inclòs el sudest, amb aigua procedent de les dessaladores i dels aqüífers de la serra i del centre de l’illa. Si no haguessin aturat el projecte ,a hores d’ara no tendríem tants de problemes amb la sequera.

Com és possible que el PP ens qüestioni el sistema assembleari que hem duit a terme? Quan feim assembles, malament. I quan no en feim, també malament. Ens critica que hem frenat el projecte de la primera línia del Port. Precisament, el que hem fet és posposar el projecte fins al novembre per intentar arribar a un major grau de consens amb les associacions del Port. Nosaltres no volem dur endavant els grans projectes sense intentar arribar, si és possible, a un acord. Això el PP no ho va fer mai. No va escoltar mai la ciutadania.

I finalment, un comentari referent al missatge reiteratiu que dóna el PP sobre les dedicacions del nou equip de govern. En acabar aquesta legislatura la gent comprovarà que la gestió política i econòmica de l’actual equip de govern fa que aquestes dedicacions sortin molt més rendibles i profitoses que les dedicacions i dietes que va cobrar el PP a la darrera legislatura, una legislatura gairebé perduda i sense efectes. I encara no entén la Sra. Sureda que no basta anar a foguerons i funerals per tenir la gent contenta?

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *