La columna del PP en el passat setmanari no era una columna, era un gag d’humor polític. Per denunciar les contradiccions dels partits de l’equip de govern, posa de manifest les seves. I de quina manera!

Ara resulta que en la recta final de les obres i gestions per tenir aigua corrent potable a Portocolom, el PP no dóna suport (correcte, ara no dóna suport) a eximir Edamsa del pagament de l’impost d’obres i instal·lacions, quan la manera de fer front al problema de la salinització és totalment seva i fa dos anys sí que ho feia. L’actual equip de govern està de part dels usuaris i dels ciutadans, però hauria estat una imprudència de conseqüències imprevisibles canviar els acords presos a la legislatura anterior. Cada equip de govern ha d’assumir les decisions dels anteriors, però el que passa de govern a oposició bé podria ser conseqüent amb el que va decidir.

I no sols això. Tampoc no va voler donar suport a bonificar parcialment l’impost d’obres per a la rehabilitació d’un casal de Felanitx situat al carrer de ses Parres. Va invocar criteris, informes i paperassa per no comprometre el seu vot. Però que estaven a favor de rehabilitar el centre de Felanitx? Es tracta d’una decisió fonamentalment política que recau sobre la Plenària i així s’ha d’entendre. No volem que Felanitx arregli cases, carrers, etc? Idò es tracta de donar facilitats i ajudes d’acord amb les possibilitats econòmiques de l’Ajuntament. Sense favoritismes. I la casa en qüestió és un bon exemple dels immobles que voldríem veure restaurats a Felanitx. De cara a la propera Plenària, modificarem l’ordenança de l’impost d’obres per animar més propietaris a restaurar cases antigues. Ja ens agradaria que cada mes hi hagués un parell mallorquí de sol·licituds a la Plenària per bonificar obres de cases antigues.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *