Dissabte passat dia 16, Més va celebrar una assemblea a Inca, a la qual es varen renovar els òrgans de direcció i els coordinadors de la coalició. El Bloc per Felanitx, partit d’àmbit estrictament felanitxer, es va integrar a la coalició Més al setembre del 2014 seguint la mateixa dinàmica d’altres partits locals de diversos municipis de Mallorca. Per cert, a l’assemblea es va integrar dins Més un altre partit local, els Independents de Puigpunyent.
Des de dissabte passat, Bel Busquets i David Abril substitueixen Biel Barceló i Fina Santiago al capdavant de la coalició, tot i que Barceló i Santiago segueixen exercint les seves responsabilitats institucionals al Govern de les Illes Balears com a vicepresident i conseller de turisme el primer, i com a consellera d’assumptes socials la segona. Bel Busquets i David Abril assumeixen els reptes pendents de Més (implantació a Eivissa, major presència als mitjans de comunicació o presència a les institucions de l’Estat) i assumeixen la consolidació del que ja s’ha assolit, però que sempre cal revisar i enfortir (municipalisme, primàries per a l’elecció de candidatures, integració de diverses forces progressistes, etc.).
El Bloc per Felanitx vol agrair públicament el suport dels ex-coordinadors Biel Barceló i Fina Santiago a les iniciatives que els hem proposat per al municipi de Felanitx, així com també renovar el compromís amb la coalició Més i els seus nous òrgans de direcció, especialment amb Busquets i Abril.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *