NO DIGUIS QUE NO T’HO HAN DIT

No tan sols estàs convidat/da a participar i a opinar sobre els grans temes de la política felanitxera, sinó que fa falta que ho facis. El Bloc per Felanitx necessita les opinions de molta gent per poder fer el millor diagnòstic possible del municipi i per poder teixir les millors solucions possibles. Es important. Els candidats i les candidates que presentarà el Bloc a les properes eleccions municipals del maig tenen el seu punt de vista, és clar, i fan feina per compartir reflexions i maneres de fer en una sola acció política, però necessiten (sí, aquesta és la paraula) aportacions i punts de vista de molta altra gent sobre les mancances de tots els nuclis de Felanitx i sobre les prioritats a l’hora de governar. En això consisteix fer un programa electoral.

Fa dos anys, el Bloc va fer una ronda de reunions en els distints nuclis del municipi i ara manté converses amb associacions diverses que participen a la vida pública. Es hora de posar tot això en comú i d’escoltar tothom. Per aquesta raó, t’animam, o millor, et demanam que participis a l’Assemblea Ciutadana del proper dia 7 de març a les 19h a l’Escola de Música. Hauries de venir a dir-hi la teva.

Feim per tant una crida a totes les persones que vulguin aportar idees, crítiques, opinions, etc a la reflexió del Bloc per Felanitx a venir a l’assemblea. Ens cal l’ajuda de persones de Felanitx, de Portocolom, de S’Horta, de Cala Ferrera, de Cas Concos, d’es Carritxó, dels altres nuclis i de foravila per evitar errors d’anàlisi de la realitat i per aportar possibles remeis a les deficiències del municipi.

No diguis que no t’ho han dit!assemblea_ciutadana

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *