A l’agost de 2012, juntament amb la resta de partits, aprovam el rebuig al projecte d’una piscifactoria a Portocolom.

Fruit de l’incendi que vàrem patir a Sant Salvador, al mateix ple s’aprova una moció del Bloc per instar a la Conselleria d’Agricultura Medi Ambient i Territori a augmentar la dotació antiincendis als nostres espais naturals.

En canvi es rebutja una proposta per crear una comissió encarregada de redactar el ple de condicions de la recollida selectiva dels Residus Sòlids i Urbans formada pels distints col·lectius implicats.

També al mateix mes, el Bloc organitza la presentació del llibre “La Hora de los grandes filántropos” del pacifista Joan Carrero.

A l’octubre presentàrem mesures per posar solució al greu problema dels abocaments il·legals de residus al terme, però el PP no ho va considerar prou important.

També denunciam que el PP des del 2003 ha aprovat 154 expedients de demolició i no n’ha executat cap, incomplint així els acords de plenària, tot un delicte. Així i tot, a dia d’avui el PP segueix actuant igual davant aquesta irregularitat.

Dia 13 d’octubre, en una assemblea oberta a tota la ciutadania, el Bloc per Felanitx es constitueix com a partit polític.

Al novembre s’aprovà una moció del Bloc que instava al departament de bombers del Consell de Mallorca a mantenir el servei obert del parc de Bombers de Felanitx.

En el mateix ple es denegà una moció presentada per tots els partits de l’oposició que instava al Govern de les Illes Balears a deixar de cobrar el tribut del cèntim sanitari amb data 1 de desembre de 2012.

En canvi s’aprovà una altra moció, també presentada inicialment pels grups de l’oposició, que demanava que la dieta corresponent a la plenària ordinària celebrada dia 5 de novembre de 2012 s’abonàs en la seva totalitat a Aproscom i Estel de Llevant.

El Bloc per Felanitx dóna suport a les tancades organitzades per la plataforma Crida en contra de les retallades del PP en educació.

A final d’any instam al Parlament de les Illes Balears a que modifiqui els pressupostos de l’Ibanat perquè es respectin i es mantinguin les mateixes plantilles de 2012. La moció no prosperà.

També sol·licitam que l’Ajuntament de Felanitx rebutgi els pressuposts de l’Estat per l’any 2013 per tal de garantir que les Illes Balears comptin amb el pressupost que li pertoca, però el PP no volia defensar els interessos dels ciutadans i votà en contra.

Finalment denunciàrem el cobrament de manera il·legal de l’ORA d’alguns estacionaments del carrer Nunyo Sanç.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *