El Bloc per Felanitx es va constituir en partit polític d’àmbit local fa més de dos anys i des de principis de desembre va fent feina en la candidatura i en el programa electoral de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig. Aquesta setmana s’ha fet públic que Joan Xamena tornarà a encapçalar la llista i serà per tant el candidat a la batlia de Felanitx. La resta d’integrants de la llista s’anirà decidint durant aquest mes de febrer a punt de començar.
Pel que fa al programa electoral, el Bloc per Felanitx ençata un període d’aportacions obert a totes les persones que vulguin fer-ne. El programa electoral s’ha de nodrir no sols dels referents ideològics de cada candidatura i de l’experiència institucional dels partits (i dels seus candidats), sinó també d’un diagnòstic correcte de Felanitx i de solucions concretes. Per això, feim una crida general a compartir reflexions sobre el municipi, plantejaments de problemes i plantejaments de solucions.
Aquestes aportacions es poden fer públicament mitjançant escrits en aquest mateix setmanari o de manera privada, ja sigui enviant un correu electrònic a correu@blocperfelanitx.cat o deixant un missatge a l’atenció dels regidors del Bloc a l’Ajuntament de Felanitx.
Animam els ciutadans i les ciutadanes de Felanitx a expressar les seves preocupacions i/o propostes a títol individual o en representació d’associacions per intentar millorar el municipi que compartim. Des del Bloc per Felanitx ho agrairem, ja que segur que enriquiran la nostra perspectiva (sabrem coses que no sabíem) i ens ajudaran a oferir solucions.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *