Durant tota aquesta legislatura el PP no s’ha dignat a donar cap informació municipal ni a contestar cap de les cartes que els lectors d’aquest setmanari escrivien. Ara que s’acosten les eleccions han decidit realitzar una sèrie d’escrits informant de les seves gestions. Però el que no escriuran en aquest setmanari són les grans propostes que ens han anat anunciant durant aquesta legislatura i que no s’han duit a terme.

Al principi de la legislatura ens explicaran que farien un aparcament soterrat a la plaça de les palmeres i que una empresa estava molt interessada. Res més s’ha sabut. El que sí han fet és fer unes obres molt costoses, que no eren necessàries i que han suprimit més de la meitat dels llocs d’aparcament.

Després tancaren l’Hospici i ens digueren que tres o quatre empreses estaven interessades amb l’obra i la gestió posterior del Centre de Dia. Cada any posen als pressuposts municipals una quantitat de doblers per l’Hospici i que després a finals d’any els utilitzen per tapar forats. Ara que s’acostaven les eleccions i el batle passava pena de perdre la cadira, va pactar amb el teòric candidat José Covas perquè el PP apostàs fort per la rehabilitació de l’Hospici. Després d’haver tudat quatre anys de majoria absoluta aquí i a Palma i un superàvit milionari que hagués bastat per tornar posar en marxa la residència.

L’any passat es despenjaren que farien el clavegueram a la Punta, una obra que fa anys que estan obligats a fer però que no arriben a fer mai. Si recordau varen fer obres en l’estiu, molestant a tota la gent que anava a l’Arenal, per fer arribar canalitzacions d’aigua potable i clavegueram fins el Babo. Pensàvem que degut a la urgència de les obres aquest hivern es començarien les obres definitives a la Punta. Però no ha estat així. Ara ja ho han deixat fer, massa feina.

També l’any passat el Batle es despertà dient que compraria el Sindicat per 4 milions d’euros i que hi havia un projecte que salvaria Felanitx de la desfeta actual. Paraules que, com sempre, se n’ha duit el vent. El pressupost d’enguany ja hi havia d’haver una partida per la compra, però no ha estat així. El Batle tenia massa opositors dins el mateix partit, com el president Roig o el mateix Covas.

De moment la darrera és anunciar que l’Ajuntament adquirirà solars per fer aparcaments al centre de la vila. Després de les crítiques que han rebut per l’eliminació de places d’estacionament a les palmeres, s’han tret aquesta nova idea. Recordem que aquesta proposta ja la duia el Bloc a les passades eleccions. Quan els hi demanàrem a on feien contes fer-los, en contestaren que devora la Renault, és a dir, a les afores del poble.

De l’aigua del port i de les Normes Subsidiàries val més no xerrar-ne, fa tants anys i anys que ens conten que estaran arreglades, que ja s’han convertit en acudits entre els felanitxers!

Però totes aquests projectes duen molta feina de gestió i sabem que és molt més fàcil asfaltar carrers que duen menys mal de caps. Mentres tant veim com els nostres majors no tenen a on estar, com el polígon no acaba de partir, el centre de cada vegada més es va degradant, el petit comerç va tancant, els felanitxers van a comprar als altres pobles veïnats, els nostres joves han de cercar feina fora de ca nostra i el Port està deixat de la mà de Déu. Això és el resultat de 12 anys de govern del PP. Trobau que han de seguir? Vosaltres ho decidireu.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *