El Bloc per Felanitx participa en el procés de primàries de MÉS per Mallorca per elegir els candidats de la coalició al Parlament i al Consell de Mallorca.

Per primera vegada a les Illes Balears els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran participar en l’elecció de tots els membres de les llistes electorals d’una formació política al Parlament i al Consell. MÉS per Mallorca ha començat el procés de primàries obertes per elegir els candidats i candidates electorals a la cambra legislativa i a la institució insular. Hi haurà dues votacions separades: una per elegir el o la cap de llista a cada institució, i una altra per elegir la resta de candidats i candidates que conformaran el conjunt de les llistes.

Les primàries seran obertes a tota la ciutadania major de 16 anys i que assumeixi els valors progressistes, no cal que estiguin afiliats a cap partit. Qualsevol ciutadà o ciutadana hi podrà participar, gratuïtament, tant per votar com també per presentar-s’hi i ser elegit o elegida. El calendari és el següent: fins dia 6 de novembre hi ha temps per fer la inscripció al cens a la pàgina web www.mespermallorca.cat/primaries/ i culminarà dia 15 de novembre amb les votacions. Hi haurà una mesa electoral a Felanitx a la Casa de Cultura i restarà oberta el matí de les 11h a les 13h del matí i de les 18h a les 20h l’horabaixa.

Els ciutadans i ciutadanes que participin a les primàries obertes de MÉS per Mallorca podran triar un màxim de 18 candidats i candidates (la votació serà paritària: 9 homes i 9 dones) que s’hauran d’ordenar per ordre de preferència perquè puguin expressar el grau de suport a les persones candidates.

El nostre ex-regidor del Bloc per Felanitx, Nicolau Barceló, es presenta a les primàries com a candidat a formar part de la llista electoral al Consell de Mallorca.

Ara és el moment, tu pots decidir qui ens representarà al Parlament i al Consell. Participau-hi!

primàries MÉS

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *