A la darrera plenària de dia 6 d’octubre, el Bloc va denunciar l’estat deplorable de la xarxa d’enllumenat públic del nostre municipi. El batle trobava que no era tan greu i deia textualment “hem d’anar amb esment amb el que deim perquè no està tan desastre com això”. Els regidors del Bloc varen demanar que fessin una auditoria de tot l’estat de la xarxa mitjançant un organisme de control autoritzat (OCA) i que després plantejassin unes dotacions pressupostàries per anar-ho arreglant.

Com que al Bloc no ens fan cas i ens varen tractar d’alarmistes i que no sabíem el que dèiem, no va quedar més remei que denunciar-ho davant la Conselleria d’Indústria, la qual ha donat a l’Ajuntament un termini de 10 dies per presentar un informe d’inspecció emès per una OCA de l’estat de l’enllumenat públic. Si no ho fan, s’iniciarà un expedient sancionador.

Aquests darrers dies hem pogut veure com diverses brigades d’operaris estaven arreglant el desastre que havia produït el responsable municipal de l’electricitat i l’enllumenat públics, que suposam que era el mateix que va connectar la font del passeig a una farola com diu el nostre batle, però curiosament no l’hem vist a ell.

Esperam que aquesta actuació no es limiti a reparar els quadres que vàrem adjuntar a la denúncia, ja que el Bloc demanava una revisió a fons de tot l’enllumenat del municipi. Si no ho fan, tenim més proves que la resta de nuclis urbans que no són Felanitx, és a dir Portocolom, Cala Ferrera, S’Horta i Cas Concos, estan en les mateixes condicions i no ens quedarà més remei que tornar-ho a denunciar.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *