A la darrera plenària, com ja vos informàrem, vàrem presentar dues mocions.

A la primera demanàvem rebutjar la reforma de la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG) sense que hi hagués un consens entre tots els partits, ja que trobam que l’objectiu ha de ser donar major participació i transparència a les institucions democràtiques i no sols ha de servir perquè pugui governar el PP sense majoria absoluta. Que al cap i a la fi aquest era el seu objectiu ja que es veuen perdedors a les properes eleccions. Tot i que no ens va estranyar, el PP de la vila va votar en contra, ja que es pensaven que així farien contents els de Ciutat i aguantarien més temps la cadira. El cap de dos dies, el grup MES va presentar al Parlament la mateixa moció. I sabeu què va passar? Idò que la varen aprovar per majoria absoluta. El PP hi va votar a favor, ja que saben que no tenen la majoria suficient per tirar endavant la llei. Quin paperot que ha fet el PP de Felanitx, ells que es pensaven fer-ho bé!

A l’altra moció demanàvem que el govern acatàs la sentència que obliga a retirar el TIL. El nostre batle que l’any passat, davant la concentració de la ciutadania abaix de l’Ajuntament, va expressar que defensaria els interessos de tots els felanitxers a Ciutat, ara votà en contra. Aquesta és la falsedat del PP, davant la gent fan un cantet i després en fan un altre davant els seus governants de Ciutat.

Però això no és tot, el senyor Roig, que tenia ganes de discutir, va intentar expressar els seus motius per defensar el TIL. Tant li va ser que nosaltres defensàssim que els docents, els pares (com es va veure l’any passat amb la campanya de les Aules Buides), el Tribunal de Justícia per dues vegades i ara també el col·lectiu d’Inspectors rebutjassin el TIL i demanassin que s’acatàs la sentència. Tampoc li va servir de res que li diguéssim que si ho havien fet tan bé per què havien cessat la Consellera d’Educació la Sra. Camps i el Secretari Autonòmic d’Educació, el Sr. Estarellas?

Tampoc va servir que li diguéssim que era molt necessari l’anglès però implantant més hores de l’assignatura lingüística i no d’aquesta manera, imposant unes assignatures amb anglès sense que els alumnes ni molts de mestres les poguessin dur a terme perquè no tenien la preparació suficient.

Idò bé, veient que el Sr. Roig feia els ous en terra, el Batle va perdre els papers i tot ofuscat va amollar: Els mestres el que haurien de fer és tenir menys vacacions i preparar-se més!

Què trobau? Aquesta és la resposta d’un Batle dialogant?

Deu ser que estan nerviosos dins el seu partit per definir la propera llista electoral?

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *