El passat dissabte dia 13 el Bloc per Felanitx celebrà la seva II Assemblea. En aquesta a més d’aprovar l’estat de comptes, el reglament de funcionament i nomenar una nova assemblea permanent, es va aprovar la sol·licitud per adherir el Bloc per Felanitx a MES per Mallorca.

El Bloc per Felanitx té clar que necessita un referent dins Mallorca i també té clar que necessita formar part d’un partit que pugui defensar els interessos de Felanitx a les institucions d’àmbit autonòmic.

També té clar que una de les prioritats és treure el PP del poder i MÉS és l’eina política que ho pot fer possible i que permetrà dur a terme polítiques progressistes i d’esquerres.

El Bloc per Felanitx és conscient que els partits polítics que li donaren suport per poder presentar-se a les anteriors eleccions i que alhora també alguns del seus afiliats formen part de la nostra agrupació són el PSM, INICIATIVA-VERDS i ESQUERRA, actuals membres de MES.

Tenim clar que si no aconseguim la unió de les esquerres nacionalistes mai podrem aconseguir millorar la nostra societat i és per aquest motiu que el Bloc per Felanitx, com han fet abans partits com l’Assemblea per Sant Joan, els Independents d’Artà, els Independents de Santa Margalida i els Independents de Sencelles, vol posar el seu granet d’arena en aquest gran projecte que és MES.

És per tot això que consideram MES el projecte polític que pel seu ideari, pels seus plantejaments i per la composició dels partits polítics, té més similitud amb els idearis del Bloc per Felanitx i que pot ajudar a millorar considerablement la nostra societat.

Per tots aquests motius sol·licitàrem l’adhesió del Bloc per Felanitx dins MES per Mallorca tot tenint en compte que el Bloc per Felanitx seguirà essent un partit propi però alhora també serà el referent polític de MES dins el municipi de Felanitx.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *