És una pregunta mala de contestar. No sabem si els regidors del PP no ens escolten o que simplement no ens volen entendre. Creim que a la columna de la setmana passada i als distints mitjans de comunicació que varen tractar el tema de l’aigua, va quedar prou clar que fa molts anys que volem aigua potable però el que no volíem era incrementar les tarifes un 50% afavorint una empresa privada en detriment dels ciutadans, cosa que sol fer reiteradament el PP. No tornarem repetir les argumentacions que vàrem donar per negar-nos a què l’Ajuntament firmàs un acord amb una empresa que ens ha pres el pèl durant molts d’anys i que a damunt li riuen les gràcies incrementant les tarifes. Creim que això va quedar prou clar a la manifestació, on més d’un milenar de persones no varen creure les mangarrufes del PP i varen manifestar l’exigència d’aigua bona. Per cert, no hi havia cap dirigent del PP.

Convendria que el PP sabés quins punts du a l’ordre del dia les plenàries, ja que en cap moment s’ha proposat d’una manera seriosa com solucionar el tema de l’abastament d’aigua del port sinó que simplement s’ha proposat una puja abusiva de les tarifes i és precisament a aquesta puja que ens oposam. No ens crèiem i continuam sense creure que un banc posi com a condició que per a donar un crèdit a una empresa privada un ajuntament l’hagi d’avalar, o es que el nostre Ajuntament ha signat qualque document en el qual es comprometi a mantenir aquesta concessió amb aquesta empresa durant els 35 anys que resten de contracte passi el que passi? Quina seguretat té l’entitat bancària de què l’Ajuntament no rescindirà el contracte davant d’un incompliment flagrant del mateix? Val mes que no ens facem més preguntes no fos cosa que encara tinguéssim un disgust.

El que sí que nosaltres entenem són les maneres de fer del PP. Recordau la baixada de categoria del nostre Ajuntament de primera a segona, que va servir per llevar-se del damunt la interventora, que tanta nosa els feia perquè els feia complir la legalitat, i que alhora podria servir perquè el PP posàs l’actual secretari, que en aquell moment havia aprovat les oposicions de segona, com a fixe? Recordau que ja vos vàrem anunciar que una persona propera al PP accediria a la nova plaça d’interventor? Idò mirau per on, tot i ser unes oposicions obertes, sols hi ha hagut un candidat a cada lloc de feina. Podeu endevinar quins han estat? Idò sí, el Sr. Marc Rigo com a Secretari i el Sr. Sebastià Galmés Verger, germà de l’actual batle del PP de Santanyí, com Interventor! Aquestes són les maneres de fer del PP! Com és que mesos abans ja es sabia per dins l’Ajuntament que entraria aquest senyor afí al PP? I després no són capaços d’entendre perquè no els donem suport?

I ja que hi som, com vàrem fer l’any passat publicant els sous dels regidors i aprofitant que hi va haver una Carta al Director que ho demanava, vos publicarem els sous bruts del Secretari i de la Interventora de l’any passat:

Secretari sou 2013: 62.013,84€ Interventora sou 2013: 21.417,14€

Però hem de recordar que la Interventora va demanar reducció de jornada per maternitat i és per això que el seu sou és inferior.

Per cert, en aquest mes de juny, el secretari ha cobrat una nòmina d’uns 11.000€. Uns 6.000€ de nòmina, uns 2.110€ per ser secretari d’una mancomunitat que no fa res i 2.900€ del famós curset que l’Ajuntament no li havia de pagar, que tenia l’informe d’intervenció en contra i que finalment i sense saber-ne el motiu, el PP decidí pagar-li.

Ara veurem si ja que es va baixar la categoria de l’Ajuntament, també es baixa el complement del secretari i de l’interventor de primera a segona. Si no es fes així, més raons ens donaran per pensar quins favors deuran aquestes persones al PP.

Finalment, després d’una setmana tan tràgica, volem aprofitar per donar el nostre més sentit condol a la família d’Isabel Barceló que fou víctima d’un assassinat masclista. Denunciam aquest fets i esperam que la nostra societat avanci cap a una millor convivència dins el respecte i la igualtat.

També volem aprofitar, per donar l’enhorabona als joves felanitxers que han destacat aquests dies pels seus èxits esportius: fa uns setmanes en Mateu Gamundí aconseguia el tercer lloc en el Campionat d’Espanya de ciclisme en categoria infantil, aquesta setmana n’Àngels Fiol ha guanyat el Campionat d’Espanya en Tir Olímpic en categoria aleví, i finalment, na Mariona Caldentey que ha ha estat finalista del Campionat d’Europa de Futbol sub-19 a Noruega. Enhorabona a tots! Esperem que aquesta nova fornada de felanitxers siguin un orgull per a tots nosaltres.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *