https://blocperfelanitx.cat/assemblea-2014/https://blocperfelanitx.cat/assemblea-2014/https://blocperfelanitx.cat/assemblea-2014/El nostre batle moltes vegades somia truites.

El primer somni va ser quan va imaginar un aparcament soterrat a la plaça de les Palmeres, que una empresa estava molt interessat en el projecte, que havien fet un estudi i que el negoci era segur. Ara després de quasi quatre anys no tan sols no s’ha fet sinó que a damunt amb la nova reforma dels carrers que envolten la plaça, desapareixen més de la meitat dels llocs d’aparcament.

El segon, va ser quan va imaginar que tres o quatre empreses també estaven molt interessades en dur endavant el projecte d’adequació i gestió de l’Hospici. Una residència, recordem, que ells mateixos van deixar degradar per falta d’interès i preocupació i que finalment varen decidir tancar sense donar les explicacions pertinents a dia d’avui. El PP explica que fan projectes i que van fent feina, però el que és segur és que una residència que donava un servei social molt important ha desaparegut de Felanitx, com tantes altres coses. A més, un Centre de Dia, tot i ser necessari, no substituiria la residència que hi havia abans, en la qual les persones majors hi dormien i eren atesos durant tot el dia.

I, de moment el darrer, el Sindicat. Un projecte espectacular ideat pel pintor Miquel Barceló que ha de revitalitzar Felanitx i en el qual l’única feina del nostre batle era adquirir l’immoble, segons pareix ser per uns quatre milions d’euros. Nosaltres des del primer dia que ens reunírem amb el pintor decidírem donar suport al projecte, això sí, tenint la documentació pertinent abans de la compra de l’immoble. Nosaltres consideràvem desorbitat el preu de compra però el que no es pot fer de cap manera és engrescar-se en aquest macro-projecte si no és tenen els documents de la Fundació Miquel Barceló, si no és te un projecte d’execució clar i uns inversors. És a dir, no es pot envestir si no es tenen els papers clars i tot firmat. Han passat els mesos i no hem tornat saber res pus. Esperem que aquest projecte no torni ser una bubota del nostre Batle.

En definitiva, el PP sempre ven grans projectes, però de moment, tot acaba amb un no res. L’única cosa que saben fer, tot i ser important, és asfaltar carrers. Una tasca fàcil de dur endavant, que dóna feina sempre a les mateixes empreses, que no revitalitza l’economia felanitxera i que dur pocs maldecaps. Aquesta legislatura passarà a la posterioritat com la legislatura de l’asfalt.

Per altra part, el Bloc per Felanitx, sempre ha estat en contra que l’Ajuntament regalàs entrades segons les seves conveniències, per tal motiu els regidors no vàrem acceptar tres entrades que ens varen oferir pel concert d’en Bisbal.

Finalment vos convocam a participar a la II Assemblea del Bloc per Felanitx. Esperam la vostra assistència i la vostra participació. Per enviar esmenes, suggeriments, propostes, iniciatives… podeu emprar l’adreça de correu assemblea@blocperfelanitx.cat

També podeu obtenir la documentació de l’assemblea a https://blocperfelanitx.cat/assemblea-2014/

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *