Ha començat l’estiu, el Port es torna omplir de gent, comença altre cop el desgavell de cada any… i el PP segueix sense arreglar res.

Fa anys que denunciam les caravanes del Babo, fa anys que demanam que es posi un cartell de prohibit aparcar caravanes ja que d’aquesta manera la Policia Local tendria autoritat per poder fer-les fora. El PP no ha fet res tots aquests anys excusant-se que l’ANEI del Babo és d’un “Ministerio” de Madrid. Per tant de cada vegada n’hi ha més.

Però com que el desgavell dur més desgavell, ara comença a passar el mateix a l’Algar, de cada vegada hi ha més caravanes que despleguen les toldilles, treuen les cadires… és a dir piset a primera línia dins ANEI, què més poden voler?

Nosaltres ho hem denunciat vàries vegades a la Policia, la qual acudeix ràpidament, però sols els adverteix. Quan ells sen van tornen treure tots els ormejos i segueixen igual. Hem de tenir en compte que a s’Algar ja hi ha un cartell que prohibeix acampar i dur animals a lloure.

Nosaltres el que demanam és que es faci complir la llei i que la policia obligui a anar-se’n a aquestes caravanes, les quals tenen uns aparcaments habilitats per a tal ús. No podem permetre que el Babo i s’Algar es converteixin en un aparcament de caravanes.

No val l’excusa dient que ells no hi acampen, perquè quan no hi ha la policia després sí que hi acampen. Si la policia fes un parell de passades cada dia i fes complir la llei, en pocs dies estaria solucionat. Veurem si el regidor corresponent fa la feina ben feta.

De les obres duites a la carretera de l’Arenal i a la carretera de Felanitx a començament d’estiu… què hem de dir!. El que hem denunciat sempre…falta de previsió de l’equip de Govern!

Seguim i seguirem tenint iots il·legals al Port que no fondegen a les boies del monopoli del Club Nàutic i si que ho fan a la reserva de posidònia que tenim al Port. Quin temps tardaran a fer complir la llei?

De l’aigua del Port què n’hem de dir?. Ja ho vàrem pronosticar a final de maig en aquest mateix setmanari. El PP consent una puja desproporcionada del servei abans de què es realitzin les obres. Hi estam totalment en contra. Ja ens han robat massa anys.

Bé, que tots aquests desgavells no alterin en excés les vostres vacances. Bon estiu!

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *