Al setmanari de la setmana passada el PP ens obsequià amb una columna informativa, i ja que aquest fet passa molts pocs cops a l’any, cal aprofitar l’ocasió per contestar.

Com sempre, el PP se n’orgullí de la seva extraordinària gestió a l’hora de gestionar la concessió de les platges.

També, com sempre, només explicà una part de la qüestió. És a dir, el PP, diu que estalviarà uns 119.000€ en quatre anys, però el que no diu és que aquests doblers no bastaran, de cap manera, per pagar la multa de 200.000€, que tots nosaltres hem hagut de pagar fruit de la seva mala gestió en la concessió de les platges en la legislatura anterior. I això no és tot, ja hem denunciat altres vegades les moltes irregularitats que hi ha hagut en el procés d’enguany i que curiosament han afavorit a l’empresari s’hortarrí de “Marportsunbeach Mallorca”, que fou el beneficiari a l’anterior licitació que ens constà la multa de 200.000€. Ara, aquestes irregularitats han estat denunciades, això vol dir que ens poden tornar costar a tots els felanitxers, una altra vegada, una multa de gran quantia.

Ells també s’enorgulleixen de què molts dels serveis, com el de salvament, la senyalització de les platges o les condicions dels banys, ara les assumiran les empreses concessionàries. Cal recordar que aquestes serveis eren obligatorietat de l’Ajuntament i si no complien la normativa (per la qual cosa ens varen llevar les banderes blaves l’any anterior) era perquè l’Ajuntament no feia la seva feina. És a dir, confien més amb les empreses privades que amb la seva gestió. D’això n’han d’estar orgullosos?

També estan contents d’haver consentit, durant anys, un aparcament il·legal a Cala Sanau dins un Sòl Rústic Protegit-ARIP i APT de Costes, sense tenir permís d’explotació, ja que aquest mateix aparcament fou puntuat a la millora 29 de la licitació: “Disposició de 50 places d’aparcament gratuïtes per a usuaris de la platja al pàrking de titularitat del licitador. Import: 28.000€ anuals

I la valoració tècnica fou: “La platja de Cala Sanau sofreix problemes de mobilitat degut a l’acumulació de vehicles estacionats als accessos en els mesos de juliol i agost. Disposar d’una bossa de 50 aparcaments gratuïts minora la problemàtica exposada, però no la resta de mesos.” Import considerat de la millora: 10.500€.

És que l’Ajuntament no va comprovar que aquest aparcament era il·legal, sense llicència, i que el Consell no havia donat l’interès general que havia sol·licitat el propietari?

Per què volen afavorir tant aquest empresari hortarrí? Recordem que és el mateix empresari, que dies abans de concedir-se les platges, ja havia començat a muntar el bar de Cala Sanau. Ja sabia abans d’hora que li concedirien a ell?

Aquesta és la manera d’actuar del PP, irregularitats una darrera l’altra.

Per cert, encara hi ha autocaravanes al Babo, a s’Arenal petit i a s’Algar, iots fondejats il·legalment a s’Arenal, la carretera de la Punta sense asfaltar del tot, sense aigua potable…sense cap sensació bona.

Recordau que dia 26 de juliol a les 6’30h l’Associació de Veïns de Portocolom ha convocat una manifestació per reclamar aigua potable, és important la participació de tots.

Així i tot.. bones festes de Santa Margalida!

Bloc per Felanitx Agenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *