A rel del distints comentaris que han sorgit en aquest setmanari, volem aclarir alguns dubtes referents a la compra del Sindicat. Nosaltres, a diferència del PP, sí que ens preocupa el que pensen els felanitxers i per això escrivim aquesta carta.

A la reunió que es va fer a l’Ajuntament amb el pintor Miquel Barceló, i en la qual l’artista ens explicà el projecte que es volia dur a terme al Sindicat per iniciativa seva, ens demanà confidencialitat i silenci fins que el projecte estàs del tot aclarit. Sabíem que era un projecte de gran envergadura i que com a tal encara tenia alguns punts a aclarir, i que si es feia públic la totalitat del projecte, dificultaria la realització de la inversió. També es manifestà que no es fes d’aquest projecte una qüestió partidista, cosa que no ha entès qualque partit, ja que era pel bé de Felanitx. Ens demanaren responsabilitat política fins al maig, ja que seria en aquest moment, quan ja es perfilaria tot. Per tant, el Bloc per Felanitx, decidí respectar l’acord.

Una cosa que creiem que s’ha fet malament, i així ho vàrem manifestar a la reunió, era que consideràvem que s’havia d’informar de la compra del Sindicat i de la reforma d’aquest, alhora, ja que si només es presentava a la ciutadania la compra sense l’explicació del que es volia fer posteriorment, no s’entendria, tal com ha passat.

També pensam, i és molt important, que l’Ajuntament no pot adquirir l’immoble sense tenir clar el projecte que es vol dur a terme i una seguretat de que es dura endavant. Tampoc hem tancat cap via a renegociar el preu de l’immoble, que sens dubte es excessiu, ni a altres alternatives per adquirir-ho, però com hem dit abans hem d’esperar ja que ens varem comprometre a fer-ho.

Finalment, volem manifestar que, tot i que ho entenem i ho respectam, en aquests moments és fàcil caure en la demagògia i relacionar la compra del Sindicat amb altres temes. Del tema del clavegueram de Sa Punta no ens hem manifestat, perquè sabem per experiència, que el PP fins el darrer moment no té clar el que farà. No sabem si les contribucions especials que es volen dur a terme seran d’un 50%, un 60%, un 70% del cost del projecte o bé ho assumirà l’Ajuntament. Quan les coses estiguin clares, informarem adequadament. Desgraciadament, el Bloc per Felanitx no té cap influència sobre l’equip de govern de la sala, ja ens agradaria, però amb els nostres tres vots mai hem pogut tombar la balança cap el nostre costat, per la qual cosa dubtam moltíssim que el fet de que un regidor nostre tingui una vivenda a Sa Punta pugui ser moneda de canvi per a res, primer perquè nosaltres encara tenim dignitat i segon perquè no ho necessiten.

En quan a què el Bloc no dona l’opinió sobre els temes, creiem que haver escrit en aquests tres anys de legislatura, més de 100 columnes en aquest setmanari i altra tant a la resta de premsa escrita, demostra tot el contrari. Creiem que som, sense cap dubte, el partit que informa més, ara bé, no ens agrada caure en segons quin tipus de demagògia, com fan altres partits. Esperam haver aclarit els dubtes. Per la nostra part seguirem fent feina amb el mateix tarannà i amb un objectiu clar, intentar millorar Felanitx.

Carta al director del Setmanari Felanitx de l’onze d’abril de 2014.

Bloc per Felanitx Notes de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *