Consideram que el batle ha traït el posicionament oficial de l’Ajuntament

El Bloc per Felanitx ha registrat a l’Ajuntament de Felanitx una moció de reprovació al batle de Felanitx que serà tractada al proper Ple del mes de desembre.

A l’Assemblea de Batles celebrada dia 8 a Mallorca, el batle va votar en contra de l’opinió majoritària del poble de Felanitx. No ha fet cas del posicionament institucional de l’Ajuntament de Felanitx que va aprovar una moció conjunta en defensa de la reivindicació de la comunitat educativa i en contra del TIL. Fins i tot el Batle de Felanitx va assistir a la concentració, convocada per les APIMES del poble, i va mostrar al seu suport al col·lectiu docent.

El portaveu del Bloc, Joan Xamena, considera que “el batle té l’obligació moral de representar l’opinió majoritària del seu municipi per sobre de posicions partidistes”. “El batle representa l’Ajuntament i ha de mostrar dignitat política i coherència davant el seu municipi. No pot expressar una opinió davant el poble per por a les xiulades i votar diferent quan és davant altres membres del PP”. Per aquest motiu, s’ha registrat una moció que acorda:

Primer: Reprovar el batle de Felanitx per la seva actitud i posicionament a l’Assemblea de batles celebrada a Mallorca dia 8 de novembre de 2013.
Segon: Refermar el compromís d’aquest Ajuntament amb la reivindicació de la comunitat educativa en contra del Decret del Tractament Integrat de Llengües, així com el compromís de l’Ajuntament a favor de l’educació integradora, de la llengua pròpia i de la cultura de la nostra comunitat.
Tercer: Exigir al batle de Felanitx una actitud respectuosa i concordant amb l’opinió i el sentir majoritari del poble de Felanitx expressat a través dels seus representants democràtics a l’Ajuntament de Felanitx.

Bloc per Felanitx Notes de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *