El nostre Batle, que representa a tots els Felanitxers, hauria de defensar els interessos de tots nosaltres… però només defensa la seva poltrona.

Això ho deim perquè a l’Assemblea de Batles que es va fer el passat divendres i en la qual s’havia d’aprovar una moció de rebuig al Decret Integral de Llengües (TIL) i de suport a la comunitat educativa, el nostre Batle el Sr. Gabriel Tauler, hi va votar en contra. Dels 54 batles i batlesses presents a la reunió, 31 varen votar en contra i 23 a favor.

Però el que indigna, i molt, als felanitxers és la falsedat del nostre Batle, capaç de consensuar una moció amb la resta de partits al nostre Ajuntament i després votar-ne una en contra a l’Assemblea de Batles. Devia ser que a la plenària hi havia molts de felanitxers amb les camisetes verdes i degué tenir por de les xiulades, en canvi a la reunió de divendres estava envoltat d’altres batles del PP i no volgué quedar malament.

El nostre batle va ser capaç de presentar-se a la concentració davant l’Ajuntament dijous passat, convocada per les APIMES del poble, i dir que defensaria els nostres interessos davant l’assemblea. Falsedats i més falsedats, això és tenir poca vergonya. Davant la gent del poble vol quedar bé però quan ha de defensar la seva cadira davant els seus, canvia el cantet.

Altres exemple de la seva falsedat els vàrem tenir a la darrera plenària, quan el Bloc per Felanitx, va demanar al Batle la seva postura a l’Assemblea, ens va contestar que no ho sabia perquè encara no havia mirat els papers. I també quan vàrem presentar la moció de rebuig a la Llei de Símbols i li demanàrem com eren capaços d’estar a favor d’una llei que prohibia la senyera que ells mateixos utilitzaven per enramellar els carrers quan fan festa, la seva resposta fou que quan varen comprar la tela, la de senyera era més barata!

Cinisme i més cinisme. Aquest és el tarannà del nostre batle.

Per altre part, estam contents, que per un cop, ens hagin fet cas i hagin decidit fer feina per potenciar el Polígon. Fa temps que nosaltres demanàvem que es construïssin Naus Compartides pels petits empresaris. Ara pareix que l’empresa Gestur, propietària de la majoria dels solars del polígon, té intenció de construir-ne una. Esperem que sigui vera i que no ens venguin fum com ens tenen acostumats. Ja tenim els exemples de l’Hospici i de l’aigua del Port, que segon ells, a hores d’ara ja hauria d’estar solucionat i encara sospiram el miracle.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *