A la plenària de dilluns passat presentàrem una moció perquè l’Ajuntament de Felanitx procedís a la retirada de totes aquelles plaques o inscripcions on, per la seva condició de càrrec públic, hi figurin la identitat de la persona o persones condemnades en casos de corrupció i pel cas que la retirada de la placa o inscripció no sigui convenient o possible, es procedís a fer desaparèixer la identitat de les citades persones. Idò bé, el PP trobà que el Sr. Mates no havia fet res mal fet per Felanitx i a més, el Sr. Tauler com que no sabia ben bé perquè el Sr Mates havia estat condemnat, varen trobar que no feia falta retirar els noms de les plaques. A Felanitx seguirem amb els noms emmarcats dels corruptes!

També, votàrem a favor una moció presentada per la Lliga, per derogar el decret que regulava el Tractament Integrat de Llengües als centres docents. Tampoc els hi va anar bé ja que consideraven que ara ja no feia falta demanar la seva retirada.

Al torn de preguntes demanàrem,entre altres coses, si s’havien plantejat per què havien quedat deserts 9 llocs (entre bars i punts de venda) dels 11 que es licitaven al Parc Municipal per les verbenes. La resposta fou que no ho sabien però que hi havia crisi. En cap moment se’ls ha passat pel cap que la pèssima organització de les verbenes i la poca atracció al públic en general que tenen els grups contractats, puguin influir en què la gent no vol agafar un negoci a les verbenes per no tenir pèrdues.

Finalment ens interessàrem per la situació dels fondeig il·legal al Port i que es produeix a un zona protegida de posidònia. La resposta fou que Costes no té mitjans per fer complir correctament el fondeig. Tantes retallades…tantes retallades….

Per cert, a aquest ple es va aprovar, amb els vots del PP, l’expedient número 29 de demolició d’unes obres il·legals. I som a l’equador de la legislatura! Quan aquest Ajuntament executarà un acord aprovat per majoria del Ple? No creim que els nostres fills ho vegin…

Bloc per Felanitx Plens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *