Al setmanari de la setmana passada “Un que està a l'atur” ens demanava si podíem esbrinar els usos que està fent FOGAIBA d'un immoble de l'Ajuntament. Com que, com deia la carta, el govern del PP no dóna, quasi mai, explicacions de les seves decisions, nosaltres hem anat per la Sala per aclarir-ho.
És vera que l'Ajuntament té intenció de cedir part de les instal·lacions de l'Estació Etnològica, concretament unes sales, magatzems, banys i places d'aparcament de la part esquerre de l'edifici. Aquest contracte es preveu que sigui per tres anys i prorrogable anualment. FOGAIBA, per la seva part i tal com deia la “Carta al Director”, pagarà 100€ anuals com a lloguer simbòlic.
Però per altra part la mateixa Conselleria d'Agricultura cedeix a l'Ajuntament la propietat del carrer Marià Aguiló, que és propietat de la Cambra Agrària Local de Felanitx. La cessió es fa per un any i també prorrogable anualment. Tota aquesta moguda de cessions entre uns i altres ha servit perquè l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (IB3) s'hagi interessat pel mateix immoble del carrer Marià Aguiló. Per tant ara l'Ajuntament cedirà aquest immoble (que a la vegada li havia cedit la Conselleria d'Agricultura) a l'IB3 per un període de dos anys i prorrogable anualment, de forma gratuïta. Així d'aquesta manera el PP tendrà molt més cobertura mediàtica per poder vendre les seves genials campanyes d'embelliment i les seves grans fires temàtiques.
Això sí, tant de l'Estació Enològica com del nou local del carrer Marià Aguiló, que ara també ha assumit, l'Ajuntament s'en farà càrrec de totes les despeses que pugui concertar amb les diferents empreses subministradores per als usos dels locals (aigua, electricitat, calefacció…).
Resumint, l'Ajuntament cedeix, tant a FOGAIBA com a IB3, dos immobles de forma gratuïta i assumint les seves despeses. Que la relació d'amistat que té el Sr. Tauler amb el batle d'Alaró i alhora gerent de FOGAIBA, el Sr. Joan Simonet, hagi influït amb aquesta decisió, no ho sabem…

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *