La setmana passada l'Ajuntament va presentar als mitjans de comunicació la gran pensada que havien tengut: fer un concurs per embellir el centre de Felanitx i dotar al guanyador en 1.500€. La Campanya “Felanitx, un poble ple de sensacions”, que de moment ens ha costat 12.000€, intenta donar una imatge positiva del comerç local i fomentar la seva difusió per animar a gent d'altres indrets de l’illa a visitar el poble. Però, que pensarà algú que fent cas d'aquesta imatge visita el poble? Quines sensacions poden donar els carrers bruts, descuidats i un centre en runes i degradat? Tindran ganes de tornar? Recomanaran Felanitx a persones del seu entorn?

El Sr. Tauler i el Sr. Prohens no entenen que per moltes ferratines que regalin, posin tanques publicitàries a l'autopista o enramellin els carrers del centre de Felanitx amb paraigües o amb el que els hi passi pel cap, no aconseguiran que el comerç de la vila millori. Està bé que intentin potenciar el comerç però ells es pensen fer un ou de dos vermells quan realment aquests invents no faran que la gent entri a comprar als comerços de Felanitx.

Per altra banda, el batle també deixa de banda completament els industrials de la vila. Quines mesures han pres per aquest col∙lectiu? Quines mesures han fet per incentivar i donar vida al Polígon Industrial? Nosaltres els hi proposarem crear una Nau Compartida per petits empresaris i no n'han fet cas. Fomentar les indústries si que és una mesura per crear llocs de feina i reduir l'alt índex d'atur que patim. Amb tanta gent que per desgràcia es troba a l’atur es podria, per exemple, fomentar el cooperativisme sense que sigui necessari esperar asseguts dins un despatx de l’Ajuntament que aquestes arribin.

No podem esperar un miracle delegant l’estímul econòmic del poble en una campanya publicitària si aquesta no es recolzada per altres actuacions i iniciatives que fomentin el comerç local i la industria. Precisament per aquest motiu la campanya ha causat l’efecte contrari en moltes persones, que sigui l’objectiu de burles, i el desfogaments de les males sensacions que causa l’actual estat en que es troba Felanitx.
Bloc per Felanitx General

Respostes de 0

  1. Pens que l’arrel del problema esta al caracter felanitxer, no mos interessa es poble ni volem participar ho veig i ho sent dir a gent de tot tipus, es com si esperassim que qualcu ho arregli, qualqu que no sigui jo es clar, no som de ses gavines, pero respect que almenys intentin fer ‘algo’Manacor ens treu massa ventaja en tot els sentits, pens que cal treballar en diferents fronts i el que per jo es el basic es fer que la gent torni estimar la vila, motius hi ha de sobra, pot ser pels grans ja es tard, pero pels joves som a temps, es tan senzill com mostrar-lis tot el que tenim, la historia, tradicions locals, sa meravellosa serra llonga, es port, castell i etc. Etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *