Als pressuposts del 2013 el Bloc per Felanitx ha proposat tres mesures:
Per millorar la degradació que sofreix el centre de Felanitx proposam que es crei una Línia de Subvenció, dotada amb una partida de 80.000€, per rehabilitar una determinada quantitat de cases del centre de Felanitx. Aquestes subvencions, amb una quantitat de doblers molt considerable per a cada casa, es donarien baix un llistat de criteris que posteriorment s'elaborarien i amb la condició de què després siguin habitades o bé pel propietari o bé en règim de lloguer, principalment pel jovent. Aquestes subvencions es prorrogarien successivament cada any. La intenció és, any rere any, rehabilitar una certa quantitat de vivendes del centre.
De retruc aquesta línia de subvenció crearia llocs de feina del sector de construcció i serveis, aspecte molt important en l'alt índex d'atur que sofreixen els felanitxers.
La segona, feia referència a impulsar el Polígon Industrial ja que fa anys que no s'instal·len empreses noves. Amb els preus dels solars i la quantia que suposa fer una nau industrial és pràcticament impossible dur endavant el projecte d'instal·lar-se al Polígon. És per això que demanam que es construeixi una Nau Compartida al Polígon per tal de donar sortida a què tres o quatre petits empresaris puguin instal·lar-s'hi. A més de que crearia llocs de feina.
Finalment, la darrera instava a l'Ajuntament a elaborar un projecte on hi participin tots els grups polítics i associacions per tal de definir com ha d'esser el Centre de Felanitx: establir quin carrers s'han d'arreglar i baix quin criteri, quines places es poden millorar o crear, on es poden fer aparcaments, quins arbres han d'embellir el poble… i altres propostes que es puguin formular.
De les tres propostes, pareix que la primera ha estat tinguda en compte a l'hora d'elaborar els pressuposts, les altres dues no.
Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *