El Bloc per Felanitx entrà ahir a l’Ajuntament una instància en la qual reclama a l’equip de govern municipal la creació d’una comissió “formada per representants de tots els grups municipals que emeti un dictamen sobre els incidents del dia de Sant Agustí ocorreguts davant el convent i, en particular, sobre la intervenció de la Policia Local, amb la finalitat de millorar-ne el servei en el futur i, si n’és el cas, determinar les responsabilitats de la seva actuació”. El portaveu de la formació local, Joan Xamena, assenyala que “hem esperat que els ànims es calmassin per convocar aquesta comissió temporal i específica per a aquest fet. Creim que és el moment de parlar-ne”.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *