Balanç de campanya. Hem fet una revista que presenta en Joan Xamena, candidat a la batllia, i la resta d’integrants de la candidatura amb unes fotos a s’Algar. També presenta les propostes del programa i inclou altres comentaris. Per veure tota la documentació programàtica, cal anar a la pàgina blocperfelanitx.cat. Invertiu 10 minuts en la seva lectura, per favor i deis-mos que trobau a correu@blocperfelanitx.cat.
Hem regalat un punt de llibre, molt indicatiu de l’ànim que ens empeny. Algunes persones, per cert, no identificaven el producte. I també hem regalat un bloc, jugant amb el nom de la candidatura i de l’objecte. Tenim un logotip ple de paraules, la millor eina de la política.
La frase de campanya ha anat inclosa en el nom de la formació. Es tota una declaració d’intencions: la candidatura del Bloc per Felanitx vol fer feina per Felanitx. També ens interessa la resta del món, és clar, però veim a Felanitx unes necessitats i unes mancances molt particulars que ens agradaria atendre des de la política local.
El Bloc ha anat sumant persones que comparteixen l’afany de canviar Felanitx en direcció progressista, mesclant gent experimentada en política i en gestió amb gent nova carregada de noves idees. Amb el temps hem fet un grup cohesionat que, sigui quin sigui el resultat electoral, vol seguir endavant i vol seguir sumant gent. No cercam ni un sou ni un lloc de feina i és ben evident que no totes les candidatures poden dir el mateix. Se’n veuen molts a les llistes que s’han de col·locar, que necessiten un lloc de feina o que hi són per si els cau qualque cosa. El grup de persones del Bloc pren les seves decisions i té capacitat política autònoma. Aquí no hi ha corruptes ni un comitè que dicti instruccions des de l’ombra.
Demanam un vot de ciutadania implicada, que comparteix el nostre “deure cívic”, en paraules d’en Joan Xamena. No ens pensam fer cap miracle. I si les altres llistes en prometen, menteixen i (esperem) ho saben. Duim a la cara l’expressió autèntica i  genuïna de qui va per feina.  També demanam el vot al Parlament i al Consell per als partits que ens donen suport, la coalició PSM-Iniciativa Verds-Entesa per una part i Esquerra per l’altra. Del seu resultat depèn que no torni la corrupció, que no torni l’urbanisme creador de crisis econòmiques i que no ens facin mossegar la llengua.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *