Hi ha qualcú que cregui que fa falta un canvi gros? Hi ha qualcú que cregui que Felanitx té remei? ? Hi ha qualcú que cregui que Felanitx necessita compartir un projecte col·lectiu de futur que ens aporti autoestima? Hi ha qualcú que pensi que ja és hora que quatre personatges deixin de comandar en funció dels seus interessos?

Hi ha qualcú que cregui que el govern municipal ha d’estar format per persones amb preparació i no per persones que volen crear el seu propi lloc de feina i cap altre? Hi ha qualcú que cregui que els regidors han de saber explicar els seus objectius a curt i a llarg termini? Hi ha qualcú que cregui que per millorar la qualitat i la quantitat de feina dels funcionaris municipals els polítics han de donar exemple de dedicació? Hi ha qualcú que cregui que els grans reptes de Felanitx (l’Hospici, el Castell, el centre i tants d’altres) demanen iniciativa política municipal en lloc de confiar en empreses de fora que vendran a arreglar-ho?

Hi ha qualcú que cregui que és possible posar ordre a les finances de la Sala? Hi ha qualcú que tengui ganes de recuperar el centre de Felanitx? Hi ha qualcú que cregui que hem de canviar coses a les festes de cada nucli del municipi? Hi ha qualcú que trobi que hem de dur el poble més net i abandonar la llista de pobles poc recicladors? Hi ha qualcú que vulgui dedicar pressupost municipal a l’economia productiva, a la que crea llocs de feina estables i sostenibles? Hi ha qualcú que es vulgui comprometre a aprovar una normativa urbanística moderna?

Hi ha qualcú que cregui que S’Horta, Cas Concos i el Port han de relacionar-se institucionalment amb Felanitx amb juntes veïnals i tenir aigua corrent bona? Hi ha qualcú que cregui que és possible millorar el servei de la policia local a tots els nuclis del terme? Hi ha qualcú? Sí, el Bloc.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *