EL BLOC PER FELANITX PROPOSA ELIMINAR LA FESTA DEL TURISTA DE PORTOCOLOM I DESTINAR LES DESPESES A UN MILLOR FUNCIONAMENT DE L’OFICINA D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Com cada any a principis de setembre, aquests dies té lloc a Portocolom la Festa del Turista, organitzada per l’Associació Hotelera i l’Ajuntament de Felanitx. Els actes de dita festa són, en primer lloc, inútils pel que fa a promoció i serveis turístics. Més aviat l’empresariat del turisme sembla homenatjar-se a si mateix amb trobades i sopars. El Bloc per Felanitx proposa que l’aportació municipal a dita festa es dediqui a augmentar l’horari de l’Oficina d’Informació Turística, de manera que estigui oberta cada dia durant els mesos de temporada i que a més hi estigui durant la franja horària del capvespre, quan els turistes realment passejen per Portocolom. Actualment, l’Oficina nomes està oberta els matins laborables i dos horabaixes en hores de platja.

En segon lloc, alguns dels actes de la Festa del Turista resulten anacrònics en el segle XXI i recorden el No-Do, la “información y turismo” de Manuel Fraga i la caspa. Els grups de ball de bot fora del context natural de les festes populars i l’elecció de Miss Turista són propis d’un altre temps i d’un enfoc de l’activitat turística totalment passat de moda. El que cal fer per potenciar de veritat el turisme a Portocolom és millorar els serveis (neteja, oficina de turisme, transport públic, zones verdes, informació sobre llocs d’interès, arreglar les estacions impulsores d’aigües residuals, etc.) i afavorir la desestacionalització.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *