Només unes línies escrites al bell mig de les festes per donar la benvinguda al nou centre de salut de Felanitx. Ja era hora. Enhorabona a tots els que l’han fet possible i als treballadors i a les treballadores de la salut pública de Felanitx, les condicions de feina dels quals milloren notablement. Els agraïm també la paciència dels darrers anys i l’esforç de la mudança.

Es clar que encara queden moltes coses per enllestir –la més notable a la inauguració fou que l’aire acondicionat encara no estava operatiu- i que hi ha noves dificultats a resoldre, però cal reconèixer la passa endavant.

Des del Bloc de Felanitx mantenim la nostra preocupació per l’escassa disponibilitat d’aparcament i ens resistim a creure que no es podia dur endavant un projecte amb un soterrani d’aparcaments. Per altra banda i tal com des dels partits que ara integren el Bloc ja es va expressar durant la passada legislatura a l’Ajuntament, la ubicació del centre de salut demana tenir en consideració els desplaçament dels usuaris que hi han d’anar a peu –sobretot cotxets de nadons i persones majors- des de les zones més llunyanes del nucli de Felanitx. El Passeig de Ramon Llull tampoc no era cèntric, però l’accessibilitat per als peatons és molt superior. Posem per exemple un recorregut pujant el carrer de la Mar i baixant el carrer de sa Llana. N’haurem de seguir parlant.

Tal com vàrem comentar en aquesta mateixa columna fa unes setmanes ara és hora que la Conselleria de Salut posi fil a l’agulla a l’atenció primària de la zona costera del municipi. Recordem que la Plenària de dia 6 d’agost va aprovar per unanimitat una moció del Bloc instant el Govern a millorar instal·lacions i serveis a Portocolom i S’Horta.

Que no sigui res dilluns.

(publicat al setmanari Felanitx)

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *