Nicolau J. Barceló Monserrat, portaveu del Grup Municipal Bloc per Felanitx, davant el Ple de l’Ajuntament de Felanitx compareix i presenta la següent Moció:

Tot i la propera inauguració del nou Centre de Salut de Felanitx, és una realitat que l’atenció sanitària primària als nuclis de Portocolom, S’Horta i Cala Ferrera està molt lluny del que requereix el creixement poblacional i del nivell que seria desitjable, tant pel que fa a horaris, disponibilitat de serveis i instal·lacions.

Per això, es proposa al Ple de l’Ajuntament de Felanitx, l’adopció del següent acord:

-Instar la Conselleria de Salut a la revisió de l’atenció sanitària (horaris i serveis) que es presta a Portocolom, S’Horta i Cala Ferrera i de les instal·lacions on es practica amb la finalitat d’adequar-la a la realitat demogràfica i a les demandes socials.

Felanitx, 6 d’agost de 2007

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *