Passats dos mesos des de les eleccions, volem trencar el descans que hem donat als lectors de la darrera plana del setmanari, tan política ella. Els tres regidors electes de la candidatura del Bloc per Felanitx-Progressistes, Nicolau Barceló, Pere Bennàssar i Miquel Àngel Bennàssar, hem posat fil a l’agulla de la tasca d’oposició que ens varen assignar les eleccions. Ens podeu trobar al tel. 627 426 508 o als llocs de costum. La pàgina web www.progressistesdefelanitx.cat està en obres, però aprofitam per recordar-vos la seva existència.

Preocupats per l’urbanisme, per la mala situació econòmica de l’Ajuntament, per la mala qualitat de l’aigua de Portocolom, pel trànsit desbordat, … com sempre. Tenim en estudi la proposta de Normes Subsidiàries que el PP vol dur a aprovació provisional ben aviat. El PP diu que planifica un municipi que pot arribar als 55.000 habitants, però la realitat és que amb una ocupació del 100% la seva planificació urbanística ens fa arribar als 80.000. Poca diferència respecte al vell PGOU de 1969. Un exemple: a S’Horta, al carrer de la Rectoria, 145 habitatges prevists dins una quarterada.

Les deficiències en la qualitat de l’aigua pressumptament potable que se serveix a distints nuclis del municipi serien un motiu suficient per optar per una planificació urbanística més moderada en el creixement. L’aigua d’aquest estiu a Portocolom i Cala Ferrera és especialment salada. També ens ocupam d’aquest tema fent públiques iniciatives que ens agradaria veure convertides en realitat.

I un apunt econòmic. Dilluns dia 6, el Ple de l’Ajuntament aprovarà demanar diversos crèdits als bancs, la qual cosa ens durà a superar el límit d’endeutament previst a la Llei d’Estabilitat Pressupostària. Rafel Roig, exemple d’austeritat i de control monetari a la seva vida privada i com a polític, al timó de les finances municipals. Cap problema.

(publicat al setmanari Felanitx)

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *