Un Macauto és un dispensari d’hamburgueses i patates fregides sense baixar del cotxe. Si Felanitx és un dels municipis de la Unió Europea amb més turismes per cada 1.000 habitants, fins a 663 cotxes, MacFelanitx és el futur. Si descomptam els menors de 18 anys i les persones majors i/o malaltes que no condueixen, més o menys ja tenim un cotxe per habitant o devem estar a punt d’aconseguir-ho. Deixem-ho clar: parlam només de cotxes. No s’inclouen en el compte les furgonetes, els camions, els autocars ni les motos.

MacFelanitx és el futur. El nou centre de salut ja hauria d’haver previst la possibilitat de dur una persona al metge sense baixar del cotxe: atenció primària per la finestra o una analítica, treus el braç i punyida, a la següent parada el cotó i a la següent l’esparadrap.

Es podrien dur els nins a repàs a un macrepàs o a macmúsica, tot sense baixar del cotxe, el servei a través de la finestra de l’automòbil. Pots comprar el pa a un macforn –de fet, ja ho feim a una gasolinera- i no hi ha inconvenient per passar dels berenars als macberenars. Tertúlia i menjua des dels cotxes. Macbanc, macgestoria, macescola, mactal, macqual, macajuntament i… macfunerals. Donar el condol, despedir, amb cotxe i des del cotxe, sense haver d’aparcar, una fila de cotxes i la família a un lloc adient. Resolta la mobilitat de Felanitx.

Molts anys a tothom. Visca Sant Agustí.

(publicat al setmanari Felanitx)

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *