A les properes eleccions municipals de Felanitx, la por s’ha convertit en un factor decisiu. El PP fa por als ciutadans d’una manera generalitzada. Exemples: els altres partits ens veim obligats a fer reunions clandestines a S’Horta i a Cas Concos, com en temps d’en Franco. Els del PP no els deixarien viure si ho sabessin. La gent té por d’expressar públicament el seu suport als partits que no són el PP. Per por de la por. Un perquè té un “portal obert”, l’altre perquè fa  feines per tal o qual empresari del PP, l’altre perquè no té plaça fitxa i l’altre perquè la candidata del PP l’assusta. En canvi, els que donen suport al PP, ho diuen als quatre vents, alguns amb molta arrogància.Mentre és perfectament possible que un comerç pengi un cartell de suport al PP, és impensable que ningú s’atreveixi a penjar-ne un dels altres partits. Els acreedors de l’Ajuntament callen perquè és el PP. El poble no està brut ni embossat de vehicles. Per por del PP.Si aquest quasi-franquisme es fa més fort, tots els que callen, el dia que vulguin protestar, potser no puguin fer-ho perquè estarà prohibit. Les pressions de la candidata el PP, de l’hoteler Joan Esteve i d’alguns altres pperos grossos és senzillament inadmissible en democràcia. No els donem més corda. Que demanin el vot com els altres, però que no l’imposin.

(publicat al setmanari Felanitx)

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *