No fa gaire el PP de Felanitx celebrava que una empresa hagués presentat una reclamació contra la licitació de la deixalleria davant l’anomenat Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC), un organisme del Ministeri d’Hisenda que té nom de jutjat sense ser-ho i que s’encarrega de resoldre, dins l’àmbit administratiu, les reclamacions relacionades amb concursos públics.

El resultat de la reclamació és que l’Ajuntament de Felanitx ha fet les coses bé i que pot continuar la licitació. La celebració del PP va ser precipitada, una vegada més. Anem a pams.

La contractació pública es regeix per una normativa més estricta i complexa de cada dia. Els concursos públics es veuen sovint qüestionats per empreses i entitats -siguin o no licitadores- que defensen els seus interessos mitjançant reclamacions davant el TACRC. Així, l’empresa Mac Insular, concessionària del Consell Insular per a la gestió de residus d’obra i residus voluminosos, va al·legar que el projecte de deixalleria de Felanitx en licitació preveu la possibilitat de reutilitzar mobles i altres residus, un tractament que Mac Insular diu tenir en exclusiva a l’illa de Mallorca.

Com en casos anteriors, el PP de Felanitx es va alegrar i va demanar responsabilitats polítiques a l’equip de govern, posant-se de part dels reclamants senzillament perquè li dona joc per fer oposició. Com en casos anteriors, aquest organisme ha donat la raó a l’Ajuntament. En concret, ha “inadmès” la reclamació i ha afirmat que la licitació de la deixalleria és correcta. Per tant, tot l’enrenou públic del PP es va basar en la precipitació, en els ganes que les coses surtin malament per tenir opció de desacreditar l’equip de govern, i en res més. El TACRC, a més d’inadmetre la reclamació de Mac Insular, ha deixat en evidència el PP de Felanitx. Una vegada més.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *