La columna del PP de la setmana passada posa el crit en el cel perquè diu que els regidors de l’equip de govern no es llegeixen els papers i que es pretenia adoptar un acord al passat Ple (el nomenament d’un Jutge de Pau substitut) sense un paper registrat. Un escàndol de grans proporcions segons el PP, casi la fi del món. Idò ara resulta que no era necessari ser tan prudents i es podia haver adoptat l’acord amb totes les garanties legals, perquè l’informe de secretaria sol·licitat pel batle conclou que el Ple pot designar Jutge de Pau substitut sense una sol·licitud registrada quan no s’ha presentat ningú dins el termini previst. Tant de renou per tan poca cosa. Es veu que no troben res de més substància per fer oposició!
Per altra banda, el PP experimenta una lleugera millora pel que fa a les matemàtiques. Durant mig any han repetit i repetit que l’equip de govern compta amb set dedicacions exclusives. A la fi, han vist que cinc dedicacions completes i dues mitges sumen sis, i no set. No es pot demanar més, vist el nivell dels regidors del PP.
El PP qualifica tot l’equip de govern d’incompetents, sense contemplacions. Des del Bloc, la impressió és just la contrària: sembla com si a l’Ajuntament de Felanitx no hi hagués hagut cap polític mai, com si cada problema es plantejàs per primera vegada, com si tot es tramitàs per primera vegada, com si fos una legislatura constituent, com si l’Ajuntament debutàs en el tractament dels problemes de Felanitx. És mal de creure que 12 anys de PP hagin deixat tants de malvicis dins la casa, però tants pocs criteris definits dins la institució i tan poca substància en la gestió política dels grans temes del municipi. Quina poca petjada han deixat els regidors del PP, quin poc camí han marcat! Passar de l’oposició al govern no és fàcil, però es veu que encara és més traumàtic passar del govern a l’oposició, sobretot quan ja t’havies cregut que eres amo i senyor de l’Ajuntament i del poble.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *