Aquest dissabte 7 de març el grup polític BLOC PER FELANITX va dur a terme una Assemblea Ciutadana a l’Escola de Música de Felanitx.

Una assemblea oberta a tothom per tal de xerrar dels temes que més preocupen als felanitxers.

Joan Xamena, cap de llista a les properes eleccions, explicà que “És important impulsar la participació ciutadana entre la gent i que es sentin implicats en la política. Desgraciadament de cada vegada la distància entre uns i altres és major. I és per això que el Bloc per Felanitx ha volgut escoltar les opinions dels felanitxers amb els temes que més els preocupen”

I afegí: “No és la primera vegada que el Bloc realitza accions de participació. Ja al març del 2013, ara fa exactament 2 anys, posàrem en marxa la campanya “Conversam..” per tal de tenir un contacte més directe amb la gent. Ens reunírem amb els ciutadans de Son Mesquida, S’Horta, Es Carritxó, Son Valls, Son Negre, Cas Concos, Portocolom i Felanitx. Així demostràrem que el Bloc no és un partit tradicional que només s’acosta a la gent quan hi ha eleccions”.

A l’Assemblea es tractaren temes com la revitalització del centre de Felanitx i el petit comerç i en la qual sorgiren noves idees no tan sols pel centre sinó per obrir Felanitx a noves iniciatives.

També es parlà de la necessitat de l’expropiació del Sindicat per part del Consell o de la necessitat urgent de reobrir la residència Hospici.

Es parlà de les necessitats que té Portocolom, com l’aigua potable, el clavegueram o la possibilitat de demanar l’ús i gestió del Far de Portocolom a l’Autoritat Portuària cap a l’Ajuntament de Felanitx.

Finalment es tractaren diversos temes com l’economia productiva, on es remarcà la importància de potenciar al polígon i de cercar nous atractius perquè Felanitx torni ser un referent a Mallorca.

Varen ser dues hores molt intenses i profitoses, en les quals sorgiren tota una sèrie de idees, que una vegada consensuades, es tendran en compte alhora de redactar el nostre programa electoral.

 

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *