La plenària de dilluns, com sempre, va ser buida de contingut, però vàrem poder aconseguir coses importants.

Per una part, es va aprovar per unanimitat una moció del Bloc per Felanitx que instava al Consell de Mallorca a fer complir la Llei de Patrimoni al propietari del Sindicat, el Sr Ripoll, que l’havia adquirit feia vint anys i no l’havia conservat ni mantingut. Si el propietari incompleix les directrius, demanàvem que el Consell començàs el procés d’expropiació. No podem permetre que es segueixi deteriorant i abandonant un edifici tan emblemàtic com aquest.

Per altre part, tots els partits, aprovàrem demanar que es denegàs la sol·licitud d’instal·lació de piscifactories a l’entorn de Portocolom, que la Conselleria adoptàs les mesures de protecció mediambiental necessàries envers les activitats piscícoles que es puguin desenvolupar davant la costa del llevant de Mallorca i encarregar als serveis jurídics municipals el seguiment de la tramitació del projecte.

Ens interessàrem per la introducció sobtada d’arena a l’Arenal. El regidor Juan Ramón Vidal ens informà que ells no n’hi havien duita i que era la mar que enguany n’havia treta molta. Ens crida l’atenció que ara la naturalesa, després de la polèmica de l’any passat, hagi tengut tant de seny i hagi decidit arreglar-nos l’Arenal, quan tots aquests darrers anys feia tot el contrari.

També ens interessàrem per la retirada de les dues Banderes Blaves de Cala Ferrera i Cala Marçal. Ens digueren que no li donaven gaire importància, encara que els anys passats sí que els agradava fer la foto davall les banderes.

Finalment demanàrem per què de la cinquantena de persones que fan la recollida orgànica selectiva a Cas Concos i S’Horta i que han de demanar la bonificació del 25% en el rebut de fems sols ho havien fet quinze persones. No feien la publicitat pertinent? Ens cridà l’atenció que de S’Horta únicament ho han demanat dues persones i una és el nostre regidor el Sr. Rafel Roig. Ells sí que hi pensen en les bonificacions!

Bloc per Felanitx Plens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *