El Bloc per Felanitx vol expressar públicament el seu rebuig al projecte de piscifactoria que dues vegades durant la darrera dècada una empresa ha proposat ubicar dins mar oberta prop del far de Portocolom. En el cas que, per decisions judicials favorables, l’empresa reprengués el seu interès, des del Bloc farem tot el que estigui en les nostres mans per evitar la materialització del projecte. Els arguments esgrimits en el 2003 i en el 2007, el seu impacte negatiu sobre el medi ambient (sobre la qualitat de l’aigua i sobre el fons marí), el fortíssim cop a la pesca tradicional i un balanç econòmic clarament deficitari per a l’economia local, valen encara avui, sobretot quan estam en uns moments de repensar el model econòmic a partir de principis de sostenibilitat ambiental i de creació de llocs de feina.

El Bloc per Felanitx proposarà a la resta de grups municipals compartir una moció de rebuig al projecte a la propera Plenària del mes d’agost, tal com ja es va fer al 2007. El posicionament de l’Ajuntament pot ser un missatge important en aquests moments.

Per altra part, el Bloc per Felanitx anuncia que dia 13 d’octubre celebrarà una assemblea constituent per convertir-se en un partit polític d’àmbit felanitxer. Totes les persones interessades a participar-hi s’han de posar en contacte amb els regidors del Bloc o han de seguir les indicacions que apareixen a la web del Bloc. A mesura que ens acostem a la data, es donaran a conèixer més detalls i la documentació oportuna.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *