Des del Bloc per Felanitx volem mostrar el nostre rebuig i la nostra indignació a les actuacions que s’estan duent a terme sobre els anomenats “aldarulls" de Sant Agustí 2011.

En primer lloc, condemnam que l’Ajuntament hagi deixat que aquest tema arribés a Fiscalia, i posam en dubte l’objectivitat d'aquest procés ja que es limita a creure els informes d'una de les parts implicades: La policia local i els regidors de l’equip de govern. Però, qui ha escoltat els imputats? Qui els ha demanat el que va passar? Qui ha parlat amb les persones que varen patir el gas lacrimògen? Tant se val, això no els interessa. El que volen és criminalitzar la ciutadania, crear una imatge de violència, i de passada omplir el calaix a costa, una vegada més, del poble.

Cal deixar ben clar que aquesta persecució a la que estan sotmesos els 12 imputats ve donada pel seu caire ideològic, per això creim que es tracta d’un procés totalment subjectiu i amb vocació de crear una sola opinió i apagar aquelles veus més reivindicatives. Per tots aquests motius demanam la retirada immediata de les multes i l'aturada del procés judicial.

El passat dia 28 d’agost érem molts els qui estàvem a la plaça del Convent i amb aquest procés judicial no només estan afectant a les 12 persones que apareixen, i ho pateixen, amb els seus noms sinó a tots aquells que gaudim amb la festa de Sant Agustí. TOTS ESTAM IMPUTATS!

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *