Aquest setmana tenim molts temes per compartir amb vosaltres:

Del tema del robatori d'arena de Cala Marçal ja en vàrem xerrar la setmana passada però tan sols dos comentaris més. Per una part dir que, a part de la denúncia que férem a Demarcació de Costes com a part implicada, aquesta setmana també ho hem denunciat a Seprona. Si l'equip de govern no ens vol contestar les nostres preguntes, hauran de contestar les autoritats competents. Per altre part ens crida l'atenció que el govern del PP no té problemes per dur felanitxers a Fiscalia pels aldarulls de Sant Agustí però sí que en té quan es tracta de robar arena i d’enganar als felanitxers.

Canviant de tema, a la reunió del Pla de Dinamització que ens presentà el PP, nosaltres hi aportàrem dues idees. Ja que la figura del policia-tutor funciona excel·lentment també estaria bé posar en marxa la figura del policia de barri, començant per la zona del centre. Es tracta d’una figura de proximitat amb un caire preventiu i proper als problemes dels veïns i veïnes. Els trets característics són: un tracte personalitzat, a peu de carrer, per millorar l’espai urbà i la qualitat de vida de la ciutadania amb l’objectiu final d’afavorir un entorn de convivència.  

L'altre proposta fa referència a potenciar el Polígon ja que, desgraciadament, no es van instal·lant noves empreses. Nosaltres creim que amb la crisi ningú es vol arriscar a emprendre cap aventura empresarial d'un alt cost (pensau que els solars tenen de mitjana un preu de 500.000€ i que després s'ha de construir la nau industrial). Per això la nostra proposta era que l'Ajuntament construís una Nau Compartida per a tres o quatre empreses petites, i així llogar-les a petits empresaris sense que això els hi suposàs una despesa desorbitada. Una nau d'uns 225m² podria tenir un lloguer mensual d'uns 1.300€ durant uns quinze anys. Per tot això, el batle ens convidà a una reunió amb l'empresa Gestur de la qual tractàrem tots aquests temes i d'altres.

També dir-vos que a la plenària de dilluns, el Bloc va presentar una esmena perquè la via que creua de forma perpendicular el carrer del Pare Aulí, entre els carrers dels Horts i de Costa i Llobera fos dedicada a la Penya el Coso, ja que gràcies a ella s'ha augmentat la popularitat de la festa de Santa Agustí aconseguint esser coneguda per la resta de l'illa pel seu caire festiu i popular. Però al PP no li va agradar la idea i es va estimar més posar Pelleters.
Finalment volem convidar-vos a la xerrada que duran a terme els Jubilats per Mallorca dijous dia 14 a les 20h a la Casa de Cultura. Jubilats per Mallorca és una associació que pretén oferir als jubilats i assimilables, propostes i àmbits de feina voluntària en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i també en favor del reconeixement ple de la nostra dignitat i dels nostres drets socials, culturals, econòmics i de tota casta. Ens explicaran les tasques que duen a terme i en especial què podem fer entre tots per defensar la nostra llengua i cultura davant els atacs que està rebent en l'actualitat. Una xerrada que no vos podeu perdre, vos hi esperam!

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *