Dilluns dia 12 de desembre es va celebrar una nova plenària a l’Ajuntament de Felanitx. Entre temes diversos, se’n van tractar tres relatius a projectes derivats del Consell Insular de Mallorca per a la declaració d’interès general d’instal·lacions en sòl rústic. És a dir, el Consell envia aquests projectes a l’Ajuntament per tal que aquest, sense que la seva opinió sigui vinculant, es pronunciï sobre si aquestes instal·lacions poden ser interessants per a l’ús o benefici del poble.

Dos dels projectes que es tractaven eren una nau destinada a magatzem al camp de golf i un aparcament a l’aire lliure a Cala sa Nau, ambdós ja en funcionament i, a dia d’avui, ambdós il·legals. Així que el tema és el següent: Podem entendre que es discuteixi sobre l’interès que els habitants del terme municipal de Felanitx puguin tenir en un aparcament que afavoreix l’accessibilitat a una de les platges del municipi, però no entenem l’interès que pot tenir el poble de Felanitx en una nau o magatzem a un camp de golf.

L’excusa de l’equip de govern per votar a favor va ser que ja existien informes de tècnics que en donaven el vist i plau, però per ventura caldria recordar-los que allà no es votava la viabilitat o no de les instal·lacions, que per això ja hi ha, precisament, tècnics molt més competents que qualsevol dels membres de la plenària, sinó si aquestes instal·lacions poden ser d’interès per a la resta del poble. I en aquest sentit el Bloc per Felanitx es va mostrar clarament escèptic.

A aquest despropòsit s’hi va sumar la Lliga, al·legant un dels argument que també havia posat el PP damunt la taula: Que aquest magatzem sorgit del no res podia suposar, i és molt suposar, un nou lloc de feina per a una persona! Com pot suposar un nou lloc de feina si ja fa temps que està fet?

Enhorabona a tots dos, aquestes són les polítiques d’ocupació que necessita aquest municipi, les polítiques d’un model caduc que ens ha abocat a una de les majors crisis conegudes i a una destrucció del territori sense precedents.

Podria ser que el seu ideari tan conservador els hagi fet quedar-se ancorats en el passat? No. Això no és un problema de conservadors o progressistes, això és un problema de coherència política i moral.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *