A la darrera plenària el Bloc per Felanitx vàrem presentar quatre mocions:

  • Una sobre el finançament local en que demanàvem no tornar a l'estat els més de mig milió d'euros que reclama a l'ajuntament. Aquesta moció es va aprovar per unanimitat.
  • Una altra, conjuntament amb el PSOE, per demanar que no s'aturi el procés d'expropiació del Castell de Santueri. El PP s'hi va oposar i per tant el Castell seguirà en mans privades, els doblers que ja s'havien destinats a la seva compra es perdran i el futur d'un lloc tan emblemàtic pel nostre poble segueix sent dubtós.
  • També vàrem demanar que la Sala es pronunciés en defensa de la protecció que es va donar a Can Marçall Vell a l'anterior legislatura. El PP també es va oposar, s'estima més que es decideixin aquestes coses a Ciutat.
  • Finalment, vàrem presentar una proposta per incrementar l'ús de programari lliure a l'ajuntament, una mesura que podria estalviar bastant doblers. El PP la va rebutjar a l'espera d'un informe tècnic, així que esperam poder-la aprovar més endavant.

Aquí teniu els texts de les mocions:

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *