Quan parla na Cospedal, diu que el PP no pujarà els imposts i que retallarà pertot excepte en serveis socials. A continuació, el govern de les Illes Balears diu que seguirà el model de na Cospedal. És mentida, naturalment. És mentida el que diu na Cospedal i el que diu el PP de les Illes.

Al juliol, l’Ajuntament de Felanitx, és a dir, el PP de Felanitx va augmentar el preu del servei d’escoleta. El va augmentar… i molt! Comparem els preus del 2010 (acordats al juliol del 2010) amb els que va acordar la Junta de Govern de l’Ajuntament de Felanitx de dia 27 de juliol de 2011:

  • La matrícula anual augmenta de 26,70 euros a 50 (un 87,26%).
  • Les estades de 5 hores passen de 138,50 euros mensuals a 165 (un 19,13%).
  • Les estades puntuals per hores o fracció de 3,20 euros hora a 7 (un 118%).
  • El servei de menjador passa de 5,30 euros dia a 6 (un 13,2%).
  • Per cada hora extra fixa que superi les cinc es passa de 38’40 euros mensuals a 45 (un 17,18%).

Com es pot qualificar un augment així? Es això prioritzar l’educació? Es això no retallar en serveis socials? Es això no augmentar imposts? Es aquesta la manera de formar una societat local més igualitària i integrada?

Visca el futur.

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *