És ben conegut al poble que cada any es reparteixen quantitats immenses d’invitacions, abonaments i entrades gratuïtes per les revetlles de Sant Agustí. És un sistema fàcil per fer clientelisme, per “quedar bé” amb els fidels i els amics, tot això a càrrec dels doblers de tots. Per evitar això, i juntament amb el PSOE, a la passada plenària vàrem presentar una moció per tal que només es regalessin entrades a aquelles persones que, durant l’any, col·laboren desinteressadament als actes local: Festes infantils, organització de curses, passacarrers, etc. El PP va rebutjar aquesta mesura, i així enguany han tornat a posar en marxa la repartidora: A cada regidor de la oposició, per exemple, els han tocat 4 abonaments, 20 invitacions per a una revetlla i 2 entrades per al recital. Al BLOC no feim clientelisme, i la nostra manera de “quedar bé” és intentar millorar el nostre municipi. Per això hem pensat que tot aquest botí havia de tornar, de qualque manera, als felanitxers. I per repartir-ho farem un

Grans premis! 60 invitacions! 6 entrades per al recital! 12 abonaments!
Per a tots els participants, el sentiment alliberador de fer política d’una altra manera!
Veniu dijous 18 d’agost a les 8 del vespre al Parc de Sa Torre i participau-hi!
Obert als felanitxers majors de 14 anys. Un premi per persona. Oferta vàlida fins al dia del sorteig. No s’accepten devolucions.
No és necessari haver votat el BLOC per participar, però estaria bé que ho pensàssiu, per les properes.
Bloc per Felanitx General